Populær pop-duo gør Jelling magisk

28. februar 2017

Magien er stor, energien ren og lyrikken stærk hos Nik & Jay. De er aktuelle med nye skarpladte og opløftende singler, herunder den storhittende ”Magisk”. Sammen med et utal af andre store Nik & Jay hits, kan de nye singler høres live på Jelling.

I 2016 spillede de deres mest succesfulde og anmelderroste sommertour nogensinde og der er ingen tvivl om, at Nik & Jay har manifesteret sig som Danmarks største pop act, samt et af de allerbedste og mest nyskabende livebands. Kun Nik & Jay favner en lyd så frisk og clubbet - og samtidig så ligefrem og poetisk. De har med deres elegante evne til at lege med sproget, det stærke visuelle udtryk og tilstedeværelse i musikken, fået temperaturen til at stige i hele DK.

Musikkarrieren har været i gang i mere end 15 år og de to drenge - der er vokset op blandt forstadens helte, rækkehus og drømmekage - har for længst skrevet musikhistorie ved at placere sig helt i toppen af den danske musikalske superliga. Til sommer kan de føje endnu en række koncerter til CV’et, når de begiver sig ud på en eksklusiv sommer tour og lægger vejen forbi Jelling den sidste weekend i maj.  

Når Nik & Jay står på scenen, er der altid ”fuld af mennesker, alle mulige mennesker”. De ”fyrer den af hvis du skulle spørge fra nogen” mens publikum danser ”frem og tilbage, fra siden, til siden” og bliver tryllebundet af drengene, der har en ”doktorgrad i poesi og popmusik”. 

Fra Jelling bliver det et pænt JA TAK til Nik & Jay og hvis du heller ”ikke kan få nok af de her to unge gentlemans” er det på tide at kridte festivalskoene og ”danse som ingen så os, under månens stråler” – fordi ”alting bliver magisk”.

Nik & Jay spiller fredag d. 26. maj.

Billetter til Jelling Musikfestival kan købes på billetlugen.dk, i Byens Café Jelling samt Bygningen Vejle.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling