Populær pop-komet klar til Jelling Musikfestival 2015

12. december 2014

Christopher har siden 2011 spillet for fulde huse og slået sit navn fast på den danske musikscene. Den dygtige og fremadstormende sanger spiller selvfølgelig på Jelling Musikfestival 2015.

Senest har han bl.a. vundet priser for ”Best Danish Act” ved European Music Awards og ”Årets danske mandlige kunstner” ved Gaffa prisen 2014.

Danmarks største mandlige pop-håb har haft vokseværk siden sit andet studie-album. Selvom det blot er 10 måneder siden, at Christopher udgav “Told You So”, der med kæmpehits som ”Mama”, Crazy” og selvfølgelig titelnummeret ”Told You So”, har været med til at definere lyden af den danske musikscene i 2014. Af selv samme grund var Christopher da også nomineret i hele 5 kategorier til dette års Danish Music Awards, hvor han snuppede både ”Årets Popudgivelse” og ”Publikumsprisen”. Senest har sangeren modtaget prisen som ”Årets Mandlige Kunstner” ved uddelingen af Gaffa Prisen 2014.

I 2014 spillede Christopher på festivalen for første gang, da han onsdag aften nærmest lagde en propfyldt Teltscene ned. Koncerten er en af de mest roste og omtalte fra 2014 festivalen - og netop Christophers brede fanskare gør, at hans musik og person passer godt ind i Jelling Musikfestivals musikalske program.

Christopher er en af dansk musiks mest hypede kunstnere og han har den seneste tid vundet flere præstigefyldte priser. Med hans forrygende og meget roste koncert på festivalen 2014 i tankerne, er han selvfølgelig med på programmet igen i 2015” fortæller festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen.

I en alder af 22 år føler Christopher sig endelig hjemme i sit musikalske udtryk. Derfor er hans trang til at vise verden, hvad han magter og mestrer, også større end nogensinde - hvad enten det gælder hans flabede falset, de intime tekster, de sønderrivende rytmebunde eller dansetrinnene, der følger med. Det er altså en top klar sanger og kunstner, som er klar til Jelling Musikfestival 2015.

Bonusinfo:

  •    Christopher Lund Nissen blev født 31. januar 1992
  •    Han er opvokset i en villa på Amager med sine forældre og sin lillebror
  •    Han vandt melodigrandprixet på sin skole fem år i træk – fra 3. til 7. klasse
  •    Mens han stadig gik i gymnasiet, tog han en dag sin akustiske guitar under armen og spillede koncert på pladeselskabet EMI i en frokostpause. Vovemodet blev belønnet med en pladekontrakt
  •    I 2012 udkom debutalbummet Colours, der nåede en fjerdeplads på den danske salgsliste
  •    Christophers hidtil største oplevelse var at spille for 47.000 danskere, da han varmede op for Justin Bieber i Parken sidste sommer
  •    Sangeren er blevet hurtigere og stærkere til at skrive sange, som sætter sig fast. Selv fastholder han hårdnakket, at ’Crazy’ og ’Nympho’ tog ham henholdsvis 15 minutter og 5 minutter at lave.

Se Christophers reaktion efter hans koncert på Teltscenen på Jelling Musikfestival 2014 her:

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling