Publikums genbrugskrus støtter brysterne

9. oktober 2016

Igen i år har publikum på Jelling Musikfestival været særdeles gavmilde med deres genbrugskrus. 8.041 krus og kander blev doneret, som nu bliver konverteret til 80.410 kr. - der i år går til kampen mod brystkræft!

For tredje år i træk drak publikum i Jelling kun af genbrugskrus – og igen i år har publikums lyst til at donere deres brugte krus til Kræftens Bekæmpelse sat ny rekord! Med hele 8.041 krus og kander i donerings-boksene giver det mere end 80.000 kr., som går ubeskåret til kampen mod brystkræft!

”Kræft er noget rigtigt mange har tæt inde på livet og brystkræft er den hyppigste kræftform hos kvinder – derfor er vi også glade og enormt stolte over at publikum har valgt at støtte det gode formål og gøre en forskel”, fortæller festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen.

Fordelene ved krusene er ikke sådan til at overse, ud over den åbenlyse besparelse på affaldsmængden er festivalpladsen også bare generelt blevet renere og renere efter indførelsen af de genanvendelige krus, som bliver prydet af plakater fra alle festivalårene.

Jelling Musikfestival uddelte mere end halvanden millioner kroner til velgørenhed og almennyttige formål efter festivalen i 2015 - og har gennem tiden uddelt mere end 27 millioner kroner til disse formål, herunder også til lokalområdets mange foreninger.

Den 29. udgave af festivalen afholdes i 2017 i Kr. Himmelfart Ferien, nemlig d. 24.-27. maj 2016 – billetsalget starter tirsdag d. 1. december 2016.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling