Quasar 2018 - Tilmelding er åben

9. november 2017

Quasar inviterer endnu engang Region Syddanmarks musikalske talenter til at tilmelde sig konkurrencen.

Få chancen for at optræde live i professionelle rammer og tage del i et helt nyt udviklingsforløb.

Det er 12. gang talentkonkurrencen bliver afholdt - og igen i år skaber Quasar mulighed for at talentfulde bands kan få værdifulde erfaringer med live optrædener og modtage feedback fra et dommerpanel. Quasar giver de unge musikalske talenter muligheden for at træde ud af øvelokalet og op på scenen for at vise sig frem for et publikum. "Vi stiller professionelle faciliteter til rådighed og efter hver indledende runde tilbydes alle de medvirkende - ikke bare vinderne - en god sparring og feedback fra dommerpanelet. På den måde er vi med til at give talenterne et skub i den rigtige retning" siger Lars ”Charlie” Mortensen, leder af Jelling Musikfestival og initiativtager til Quasar.

Quasar handler om kærlighed til musikken, lysten til at spille sammen og evnen til at skabe ny musik - og det er netop disse kvaliteter, de optrædende bands får muligheden for at vise gennem de indledende runder i Quasar 2018. Interessen for Quasar har de seneste år været høj og tidligere vindere af konkurrencen tæller bl.a. Pelican Beach, Trees in Toronto, The Boy That Got Away, Moustache Me Nice og Boho Dancer.

Det handler om udvikling! – Selvom Quasar er en konkurrence, så har det primære fokus altid været at hjælpe de deltagende bands med at udvikle sig. Det er tidligere sket i form af en evaluering med hvert band efter de indledende runder, hvilket stadig vil finde sted. Som noget helt nyt vil de 6 bands som går videre til finalen blive tilbudt et personligt forløb med en professionel musiker, band-coach eller performance-coach. Vedkommende vil arbejde med bandet med henblik på at udvikle dem frem mod finalen på Jelling Musikfestival. På den måde håber Quasar at kunne gøre en endnu større forskel for det originale musikmiljø i regionen.

Mit band vil gerne være med – hvordan gør vi? I klikker ind på www.jellingmusikfestival.dk og udfylder tilmeldingsformularen til Quasar. Her skal I vedhæfte eksempler på bandets musik samt beskrivelse af, hvad bandet står for osv. Når tilmeldingsfristen er nået, udvælges deltagerne til de indledende runder, som afvikles i Februar og Marts 2018. Jelling Musikfestival inviterer alle bands, som har lyst til at blive udfordret og spille i professionelle rammer, til at tilmelde sig dette års Quasar. Alle genrer er velkomne og alle former for musikalske acts opfordres derfor til at tilmelde sig konkurrencen.

Finalen afholdes som altid på Jelling Musikfestival og vinderne af konkurrencen får endnu en koncert på festivalen, samt muligheden for at spille på Nibe festival 2018 og på Skanderborg Festivalens ”Live Camp”. Der er altså chance for god eksponering, og muligheden for at trykke alle de gode kontaktpersoner inden for branchen i hænderne.

Fristen for, at nå at tilmelde sig er d. 01. januar 2018.

Du kan tilmelde dig og dit band lige her

Og følge os på facebook.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling