Scarlet Pleasure afløser Stine Bramsen på Jelling Musikfestival

24. maj 2016

Jelling Musikfestival er ramt af et afbud, efter sangerinden Stine Bramsen har meddelt, at hun aflyser sine koncerter i den kommende weekend. Scarlet Pleasure afløser.

Jelling Musikfestival er ramt af et afbud, efter sangerinden Stine Bramsen har meddelt, at hun aflyser sine koncerter i den kommende weekend, fordi hendes halvandet år gamle søn Alfred i sidste weekend faldt ud af et vindue fra første sal.
Den fremadstormende R&B-pop trio Scarlet Pleasure afløser således Stine Bramsen og spiller lørdag kl. 17.15 på Teltscenen.

Stine Bramsens søn er stadig indlagt til observation på hospitalet i Odense og ventes først udskrevet sidst på ugen, så derfor har Stine Bramsen tirsdag oplyst, at hun ikke kommer til Jelling i denne omgang. Hun var sat på programmet lørdag sidst på eftermiddagen på Teltscenen.

”Det er vi selvfølgelig meget kede af, idet vi havde glædet os til at præsentere Stine Bramsen med sit solo projekt, men det er selvfølgelig fuld forståeligt, at hun tager det valg og vælger at være sammen med sin søn” udtaler festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen.

Torben Ravn fra Copenhagen Records udtaler:

På vegne af Stine Bramsen kan jeg fortælle, at hendes søn stadig er indlagt til observation i Odense og skal være det et par dage endnu. Men lægerne er heldigvis yderst positive for udviklingen og beskriver drengens tilstand som meget stabil, omstændighederne taget i betragtning. Så stabil, at det forventes at Stine Bramsen og hendes søn udskrives igen allerede inden weekenden. 

Jeg skal på vegne af Stine Bramsen og hendes mand, Kasper Adsbøll, takke for de mange søde og opmuntrende hilsner, der er sendt i deres retning de sidste par dage. 

”Jelling Musikfestival har her i 11. time fået en aftale med Scarlet Pleasure, der erstatter Stine Bramsen. Det er altid svært at finde en erstatning, der lige passer ind når et afbud kommer så sent. Men det er altså lykkedes at få en aftale i stand med Scarlet Pleasure, som netop er et af de hotte nye navne herhjemme. Der har været mange i spil de sidste par timer, men jeg er sikker på, Scarlet Pleasure er et godt valg, selvom der selvfølgelig er nogle, som bliver lidt skuffet over, at Stine har meldt fra. Men de fleste har jo nok forståelse for hendes situation” fortsætter Charlie.

Scarlet Pleasure er spået til at blive et af sommerens store festivalnavne og hitter blandt andet med sange som »Heat«, »Wanna Know« og det seneste hit »Casual«.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling