Spar penge på partout billetten – køb den inden søndag!

26. januar 2015

Rigtigt mange har allerede sikret sig en billet til den 27. udgave af Jelling Musikfestival. Der er penge at spare ved at købe partout billetten inden 1. feb., hvor den stiger til 1425,-

På festivalkontoret arbejdes der intenst på, at skabe de perfekte rammer om sommerens første festival, hvor masser af glade mennesker og fuldstændig fantastisk musik er rammen om endnu en perlerække af minderige oplevelser.

”Selvom det stadig er koldt og mørkt udenfor, er vi allerede begyndt at glæde os til fest, fællesskab og gode oplevelser med familie og venner, arbejdskollegaer og ”venner man endnu ikke kender””, siger festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen, der gerne fremhæver, at det er opbakningen fra hele byen og alle de trofaste frivillige hjælpere, der skaber den helt særlige festivaloplevelse i Jelling.

”Vi plejer at prale med, at vi har verdens bedste publikum i Jelling - og en erfaren stab af frivillige, der med smil på læben og sved på panden sørger for, at alt kører som det skal. Musikerne kvitterer med ekstra veloplagte koncerter og publikum løfter stemningen helt i top”, fortæller Charlie, der har endnu et par spændende musikalske trumfer i ærmet. Næst offentliggøres endnu et hitomspændende udenlandsk band tirsdag d. 27. januar.

Hvis du har lyst til at få den særlige Jelling Musikfestival oplevelse med - og du ikke har sikret dig en billet endnu - så kan du med fordel købe partout-billetten inden søndag den 1. februar, hvor prisen stiger med 150,- til 1425,- + gebyr.

I skrivende stund er følgende navne til årets program offentliggjort: Roxette (S), Dizzy Mizz Lizzy, Christopher, The Script (IRL), S!vas, The Minds of 99, De Eneste To, Lars H.U.G., Kim Larsen & Kjukken, Magtens Korridorer, Johnny Madsen, Poul Krebs,TopGunn, Medina, Djämes Braun, Vild $mith og Kesi.

Du kan købe din billet hos Billetlugen.dk, Fona butikker i hele landet, Stereo Studio i Vejle og Byens Café i Jelling.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling