Spis festivalens overskudsmad – og støt varmestue

29. maj 2023

Kom med til fællesspisning efter festivalen, hvor vi sammen nedbringer madspild og sender et tilskud til det gode arbejde, som Kirkens Korshærs varmestue i Vejle gør.

Jelling Musikfestival og Gormshallen fortsætter i år det fantastiske madspildsprojekt, der siden 2018 har samlet festivalgæster til efterfest omkring en buffet af de overskydende madvarer fra festivalen.

På tirsdag d. 30. maj fra kl. 17.00-19.00 – mindre end 48 timer efter de sidste toner har lydt på festivalpladsen i Jelling – kaldes der til samling igen. Festivalens frivillige fremtryller en buffet af overskudsmad, som vel at mærke intet fejler, men som heller ikke kan sendes retur eller bortgives.

"Der opstår lidt et tomrum, når festivalen efter 4 dage pludselig er slut. Derfor er madspildsmiddagen altid en skøn lille efterfest, som samler en masse gæster og frivillige med festivalsulten intakt om et hyggeligt måltid og to gode formål: At mindske madspild og støtte Kirkens Korshær", siger festivalens direktør Line Mosfelt.

Udover at få en lækker buffet for kun 100 kr., kan alle, der ikke helt har fået stillet festivalsulten, købe de sidste overskydende partivarer fra festivalen – det kan f.eks. være brød, konserves eller hvad der er i overskud, som ikke bruges i buffeten.

I 2022 samlede madspildsarrangementet 38.482 kr sammen til Varmestuen.

Der kan betales med kreditkort til arrangementet.

Køb billet HER

Pris: 100 kr. for voksne. Børn under 12 år: 50 kr.

Sted: Gormshallen, Kathrinelund 1, 7300 Jelling

Dato og tid: Tirsdag d. 30 maj kl. 17.00 – 19.00

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling