Stillingsopslag

16. november 2016


Jelling Musikfestival søger Driftsdirektør

Danmarks måske bedste festival søger stærk leder.

Er du en driftssikker leder med økonomisk forståelse og talent  for organisationsarbejde? Har du kræfter til at løbe foran i udviklingen af en regionalt forankret, succesfuld festival med en stærk frivillighedskultur og appel til en bred målgruppe? Kan du navigere i samarbejdet med vores bestyrelse og stå last og brast med festivalens kaptajn og fyrtårn gennem 28 år?

Samarbejde og motivation
Har du kompetencerne og erfaringen til at motivere, organisere og udvikle en kompleks organisation bestående af en håndfuld dedikerede og dygtige sekretariatsmedarbejdere, ca. 50 løst tilknyttede samt et netværk af 4.500 frivillige personer, der hvert år arbejder hårdt for at planlægge og realisere tre dages intense oplevelser for ca. 35.000 gæster?

Har du tilstrækkelig erfaring til at tage et overordnet ansvar for driften og overblik til at styre en virksomhed med en omsætning i omegnen af 50 mio. kr.? Kan du spille en aktiv part i udviklingen og ikke mindst implementeringen af festivalens strategi ind i en ny tid, hvor det danske og internationale festivallandskab ændrer sig konstant?

Udvikling og planlægning
En af hovedopgaverne bliver, i samarbejde med den ordførende direktør og med reference til bestyrelsen, at sikre en succesfuld videreudvikling af festivalkonceptet, så det fortsat har appel til målgruppen og er i overensstemmelse med festivalens værdigrundlag.

Styring af festivalen stiller store krav til planlægning, produktionsstyring og økonomisk forståelse. Derudover skal du kunne se fremad og implementere en strategi for, hvordan festivalen skal udvikle sig ind i det næste årti. Du skal kunne strukturere hele laget af frivillige på en måde, der sikrer trivsel, motivation og driftssikkerhed.  Du får et tæt samarbejde med den ordførende direktør, som har været med siden festivalens start, og som sammen med bestyrelsen har adskillige årtiers erfaring i at drive Jelling Musikfestival.

Din historie
Du har en solid, professionel erfaring med at lede organisationsarbejde i stor skala, gerne inden for et frivilligt/velgørende område, idræt, kultur, musik, events eller lignende. Konkret er der behov for en person med min. 5 års erfaring med at lede, udvikle og motivere en bred driftsorganisation, afdeling eller virksomhed med forskellige funktioner og fagligheder. Det gælder både personaleledelse og et selvstændigt ansvar for budgetter, økonomisk styring og opfølgning.  Derudover er du en dygtig kommunikator, der har skabt konkrete resultater i en politisk styret organisation eller forening med et bredt folkeligt samarbejde. Vi forventer, at du har gennemført en videregående uddannelse inden for et relevant område, fx ledelse, samfundsvidenskab, kommunikation, økonomi eller lignende.

Hvis du opfylder ovenstående krav og er klar til nye udfordringer i en spændende organisation, drevet af dybfølt passion for fællesskab og musikoplevelser, så send din ansøgning og dit CV med redegørelse for dine kompetencer og resultater på ovenstående områder via Mercuri Urval, HER. Ansøgningsfristen er den 10. december 2016.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling