Større og event præget campområde

11. maj 2018

En del af 30 års jubilæet er også at se fremad – udvikle og finde nye tiltag, som kan gøre festivaloplevelsen bedre. En del af festivaloplevelsen er camp området – og hvert år er der op imod 10.000 glade festivalgæster, som overnatter her.

I 2018 bliver camp området næsten 6,5 hektar større. En del af de nye kvadratmeter bruges til at udvikle et nyt event område, hvor der vil være mange forskellige aktiviteter.

CS GO CAMP (E-sport)

Kom og besøg Campus Vejle Sportscollege containere på Jelling Musikfestival. Her er både mulighed for at spille 1v1 i CS:GO og mulighed for at udfordre andre hold/skoler/venner i en kamp 5v5 i CS:GO.

Vi åbner alle dage kl 12.00 og skyder løs indtil 20.00 torsdag, fredag og lørdag.

Chill n’ play

Når du trænger til en pause fra musikken på pladsen, og gerne vil hygge dig med vennerne, så er der de helt rigtige rammer til dette på eventområdet. Her kan du nyde en kop kaffe, en kold øl og måske spille et spil eller to med gamle eller nye venner.

Hygge med Hoffe

Hoffe er en sand jyde, og han kan helt sikkert finde et grin eller to frem, på trods af tømmermænd. Hver morgen mellem 10 og 12 kan du komme ned i Tuborg Night Camp og vågne op med et godt grin.

Wall Of Friends.

Her kan nye og gamle venskaber foreviges. I samarbejde med Unge med Gigt, tager vi sjove, gode og skæve billeder, som hylder fælles- & venskabet. Der er 2 partout billetter til 2019 på højkant til bedste billede.

Farmors Stue

Hvis det hele bliver lidt for hektisk, er Farmors Stue gerne vært ved en kop kaffe og et stykke kage. Det er Psyk Info der er vært i Farmors stue.

Den venskabelige dyst

Der er mulighed for at prøve dine ”skills” af. I samarbejde med Vejle Idrætshøjskole, giver vi dig og din ven mulighed for at udfordre hinanden eller andre gennem forskellige aktiviteter og baner.

Den Store Dåseknuser

Affald fylder og det koster. Affald/Genbrug fra Vejle Kommune kommer med en ”dåseknuser”, hvor du og en ven kan vippe jer til et bedre miljø, men hvem kan knuse flest dåser på 3 min??

Klimaboden

Tomme dåse har værdi. Klimaboden sætter pris på dine tomme dåser. Helt præcis, kan den rette mængde udløse en skive vandmelon.  

Solhat, (hånd)sprit og solcreme

Forebyggelse er vigtigt. Det er derfor muligt at smøre en ven i solcreme eller få sprittet hænderne af, så det kun er den gode følelse I deler.

Økologisk dåsemad

Nu slår Muskelsvindfonden og Jelling Musikfestival et slag for, at det skal være hipt at spise dåsemad, når konceptet ’Dåsen’ introduceres. Alle produkter er økologiske og på menukortet finder du bl.a. dåser med brændende kærlighed, boller i karry, biksemad, svensk pølseret og en vegetarisk hipstergryde.

Bade på campen

Som noget nyt kan du i 2018 tage et bad inde på festivalens camp-område. Her opstilles 48 brusere, så alle forhåbentligt kan blive skinnende rene😊

Du kan i år også betale med mobilepay ved badene.

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling