Stor hjælperfest...

6. november 2015

Lørdag d. 7. november afholder festivalens hjælperforening traditionen tro hjælperfest til ære for de frivillige. De frivillige kræfter fejres med flere forskellige musikalske indslag fra Peter A.G. & Stagebreakers, Kings of Rock samt et storstilet ABBA show fra Tjekkiet.

I pinsen blev den 27. udgave af Jelling Musikfestival afholdt i ganske vist lidt køligt vejr, men det gjorde ikke oplevelsen og festivalen ringere. Festivalledelsen gerne sende en kæmpe tak til alle de frivillige kræfter, der var med til at sikre denne succesfulde oplevelse.

Enormt højt serviceniveau fra festivalens frivillige
En undersøgelse har vist, at svimlende 92 % af de adspurgte er tilfredse eller meget tilfredse med deres oplevelse af de frivilliges serviceniveau. Det er et enormt højt niveau, som alene kan tilskrives de frivillige og deres engagement i Jelling Musikfestival. Derfor hyldes festivalens hjælpere også ved den årlige fest lørdag d. 7. november, hvor de er inviteret til, at møde gamle, som nye festival venner i festlige omgivelser.

Musikalske indslag fra ind og udland
Stagebreakers
er et trænet performerband, som sikrer leveringen af et professionelt sceneshow, der kommer langt ud over scenekanten. Musikerne i bandet har bl.a. spillet og turneret med kunstnere som Sanne Salomonsen, Medina, Nick & Jay, orkestret fra X-faktor på DR, Back To Back og mange flere. Denne gang har de Peter A.G. med, som jo næppe behøver en nærmere præsentation.
I år på festivalen spillede Peter A.G., på den store scene sammen med GNAGS, hvor han har været frontfigur i næsten 5 årtier. Han er nærmest legendarisk på den danske musikscene og live er Peter A.G. om nogen en kæmpe oplevelse og ingen giver så meget af sig selv til publikum.

I år er der hentet musikalske oplevelser fra det store udland – nærmere bestemt Tjekkiet. ABBACZ bringer publikum tilbage i tiden til dengang hvor hits som ”Dancing Queen” og ”Mamma Mia” blev rå-spillet over hele verden. ABBACZ er et show i absolut topklasse, og bandet tilstræber en perfekt produktion i alle detaljer. Originale kostumer og koreografi er en selvfølgelighed. Der er garanti for 100% live performance, - ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger.

Når de frivillige har fået pusten ned og hvilet benene efter al dansen kan de se frem til aftenens sidste, men absolut ikke den mindste musikalske oplevelse – her inden for en helt anden genre. Kings of Rock kalder sig selv Danmarks ultimative party-rock band. De leverer et overflødighedshorn af de største hits fra de største navne, som f.eks. AC/DC, Bon Jovi, U2, Kings of Leon - sågar Michael Jackson er at finde på repertoiret i form af et medley.

Alt i alt er der lagt op til en fest i verdensklasse for at fejre festivalens frivillige, som netop er i verdensklasse. Festivalledelsen glæder sig meget til at sige hej til gamle og nye frivillige og invitere indenfor til en hyldest af dem for at takke for den store indsats, som gør festivalen til det, som den er i dag.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling