Tak for en fantastisk festival!

28. maj 2018

Jelling Musikfestival fejrede den 30. festival i rækken med 35.000 af sine nærmeste venner under en bagende maj-sol.

Da de sidste toner fra Nickelbacks afsluttende koncert på Store Scene blev overtaget af bragende raketter over Jelling, var det sidste punktum for et utroligt vellykket jubilæum - fuld af fede festivalminder - sat.

Den sidste weekend i maj var velsignet med mageløst solskinsvejr fra start til slut og det skabte en varm ramme om de ca. 85 programsatte koncerter, foruden et utal af unikke pop up musikoplevelser rundt om på den solsvedne grønsvær.

”Vi har haft en helt speciel festival i år med en helt særlig stemning, som kun eksisterer i dette fantastiske parallelsamfund i de fire dage, hvor musikken brager løs, øllet flyder og alle samles under festivalfællesskabet”, fortæller festivalens direktør Lars ”Charlie” Mortensen.

Den 30. festival i rækken blev en hyldest til alle de frivillige, som hvert år lægger mange tusind timer – ja faktisk mere end 50.000 arbejdstimer lægges der i løbet af de fire festivaldage.

”De ca. 4.700 frivillige, som er med til at skabe et brag af en festival hvert år er hele fundamentet for, at festen kan fortsætte og derfor har det været vigtigt for os, at skabe en festlig ramme for at sige tak for hjælpen til dem alle” fortsætter Charlie.

Bragende succes

Festivalen 2018 blev en bragende succes – der er flere end nogensinde før, som gerne vil Jelling og festivalen generelt. Partout billetterne, som var udsolgt flere uger før portene åbnedes, har rundet rekordsalg. Der er simpelthen flere der vil have mere… Jelling!

Torsdag var specielt en kæmpe succes – da Thomas Helmig og James Blunt skulle på scenen var der mere end 20.000, som havde muligheden for at synge med på alle de store hits fra de to store musikeres bagkatalog – festivalen blev således skudt i gang med et ordentligt brag!

Dog var der også nogle anledninger til panderynker rundt omkring med betalingsløsningerne og varelageret, da f.eks. det varme majvejr sørgede for, at alle isterninger var opbrugt allerede fredag aften – det skal der alt sammen naturligvis evalueres på og overvejes nye løsninger på.

Vi mødes alle igen i 2019

Om 366 dage skydes atter en festival i gang i Jelling – denne gang i Kr. Himmelfart ferien, som falder i dagene 29. 30. 31. maj & 1. juni. Dermed er der lagt i støbeskeen til, at vi alle mødes igen og atter danner Danmarks dejligste parallelsamfund.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling