Tak for en fantastisk festival! Festivaldatoerne for 2016 ligger nu klar…

29. maj 2015

Så gjorde vi det igen… Fik afviklet endnu en festival med stort bravur. Næste års festival vender tilbage til sidste weekend i maj – og afholdes dermed i dagene 26. -29. maj 2016

Den 27. Jelling festival blev en succes på alle fronter. Udsolgt på partout allerede den 1. april - og udsolgt på også lørdagsbillet samt 2-dags billetterne gjorde, at der var rigtig mange på pladsen. Alt i alt har ca. 34.000 mennesker i alt deltaget i årets festival.

Selvom opsætningen var under pres fra vejret op til festivalen, lykkedes det gode pladsfolk og foreningsfolk at blive klar til tiden. Fem minutter før portene åbnede torsdag eftermiddag blev pladsen trimmet med flis - og da folk blev lukket ind, skinnede solen og alt var som i en Olsen Banden film: ”Trimmet og tilrettelagt”!

Herfra gik det derudaf: Masser af gode koncerter - hele 90 stk. - og ikke mindst glade publikummer.

Festivalen udvikles løbende – nye tiltag og forbedringer hvert år og sådan skal det være – der er altid noget vi, som festival, kan gøre bedre. I år er der bl.a. blevet arbejdet på at forbedre vore bæredygtigheds linje – lavet kampagner for de unge, forsøgt at lave tiltag, hvor vi forærer overskydende mad til varmestue i Vejle og sende efterladte soveposer til de hjemløse i København mv.
Udover at være en festlig begivenhed og en kulturel og musikalsk institution, vil vi gerne - sammen med de mere end 4500 frivillige - tage et socialt ansvar… og det gør vi så!

Festivalen er således under konstant udvikling, også i år var der nye tiltag og forbedringer takket være jer – bliv ved med at tænke i disse tanker, så vi til stadighed kan udvikle festivalen og gøre det sjovt at lave Jelling. At det skal være sjovt er stadig et af de vigtigste elementer i festivalens DNA: Fællesskab, ejerskab og kærlighed til arrangementet.

Pladsen er i skrivende stund godt i gang med at blive ryddet – og snart står pladsen grøn som om intet var hændt og venter på at blive taget i brug igen til maj 2016.

Skriv det allerede nu i din kalender - næste år er vi tilbage ved den sidste weekend i maj – nemlig i dagene 26. – 29. maj 2016. Tak til alle der har deltaget – I har alle hjulpet til at gøre denne festival intet mindre end fantastisk – vi ses i 2016!

Husk billetsalget starter den 1. december 2015 med et 24-timers salg med en skarp pris på partout billetter.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling