Til Dig Og Dine Venner - Kim Larsen & Kjukken til Jelling

15. december 2016

Det er ganske sikkert, det bliver en lørdag aften - Kim Larsen & Kjukken er klar til Jelling Musikfestival 2017.

Kim Larsen koncerten på Jelling Musikfestival 2016 blev beskrevet som ”femstjernet” og ”formidabel”. Den gode Larsen bliver bare ved og ved, og er lige nu det største musikalske navn vi har i Danmark. Dette bevises ved, at alle koncerter på hans indendørs turné er udsolgt og hvor enhver tydeligt kan se, at Kim Larsen er i topform.

Bandet ligger helt i top på publikums ønskeliste - og derfor er Larsen og vennerne fra Kjukken igen at finde på den næste udgave af Jelling Musikfestival. Her har han efterhånden optrådt adskillige gange - og han vil helt sikkert endnu engang levere alt det bedste til dig og dine venner

Med sine fynske legekammerater i Kjukken, starter Kim Larsen turbussen op igen i slutningen af maj måned - og som en del af sin skandinaviske sommerturné, lægger han naturligvis vejen forbi Jelling Musikfestival, hvor han med både nye og gamle kendinge overdøver alle flyvere i natten.

Kim Larsen har aldrig været bedre, skriver medierne - og koncerten vil helt sikkert blive en generøs musikalsk rundtur i Larsens store sangkatalog og vil dermed repræsentere sange fra spillemandens mere end 45 år lange karriere. Populariteten er ikke til at tage fejl af og når Kim Larsen står på scenen, er der både musik for de smukke unge mennesker, dem de andre ikke må lege med, vidunderbørn, pianomænd og alle andre, der gerne vil stifte bekendtskab med Fru Sauterne og Susan Himmelblå.

Kim Larsen & Kjukken har igennem 2016 arbejdet på indspilninger af nye sange og udgiver i foråret 2017 et nyt album. Singleudspillet Moder Jord er allerede et hit – det ses og høres i sangen i den officielle video her: https://youtu.be/aY6-RjJBqhs

Kjukken består i dag af Karsten Skovgaard (guitar), Jesper Haugaard (bas), Jens Langhorn (trommer) og Jørn Jeppesen (guitar). Karsten Skovgaard har været med siden opstarten af Kjukken i 1995. Jesper Haugaard kom med i 2003 og sidste år (2015) blev Jens Langhorn (tidl. Fielfraz) samt Kim Larsens impresario Jørn Jeppesen en del af bandet.

Så hvis din far gir’ dig lov, tager du så med til Jelling Musikfestival 2017 og hører Kim Larsen?

Billetter kan købes på billetlugen.dk, i Byens Café Jelling samt i Bygningen i Vejle.

Jelling Musikfestival 2017 afholdes sidste weekend i maj, i Kr. Himmelfart, d. 24. – 27. maj 2017.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling