Top DJ’s gæster Jelling Musikfestival

24. februar 2015

Jelling Musikfestival offentliggør i dag 3 store DJ navne, der med sikkerhed kan holde gang i festen til langt ud på natten på den jyske festival. Det sker med de tre store DJ’s i form af danske Kongsted og Svenstrup & Vendelboe samt tyske ItaloBrothers (D).

Svenstrup & Vendelboe har for alvor markeret sig på den ultrapopulære house-scene de sidste par år. Med stjernespækkede samarbejder med kunstnere som Medina, Christopher, Karen og Nadia Malm, er der virkelig tale om et af house-scenens mest prominente navne i Danmark.

Siden 2010 har Svendstup & Vendelboes klubvenlige produktioner og hybride live/DJ-sets skabt genlyd i det danske natteliv og i oktober 2013 udgav duoen så deres selvbetitlede debutalbum. Albummet indeholdt hitsinglerne ’Where Do We Go From Here’ (feat. Christopher) samt ’Glemmer Dig Aldrig’ og ’Dybt Vand’, der begge har Nadia Malm som sanger. Førstnævnte Nadia Malm-single gik platin for download, dobbelt platin for streaming, fik 30 uger på Dancecharten, en nominering ved DMA 2012 i kategorien ’Årets hit’ og vandt 4 ud af 4 mulige til Danish DeeJay Award.

Tyske ItaloBrothers slog igennem i 2007 med mega-hittet ‘Colours Of The Rainbow’, et nummer som toppede stort set alle hitlister. Kort herefter smed de ’Moonlight Shadow’ på gaden, et remake af Mike Oldfield klassikeren fra 1983. Dette remake nåede ligeledes stor anerkendelse på dansegulve over hele Europa. Det helt store monsterhit ’Stamp On The Ground’ udkom i 2009, og lå #1 på flere charts og på diverse radiocharts, som det suverænt mest ønskede nummer fra lytterne – og med sine 150 bpm, flår nummeret dansegulvene op alle vegne. P.t. har hittet over 43 millioner views på Youtube.

Siden dengang har ItaloBrothers udgivet utallige hits, hvor mange har modtaget guldcertificeringer – så snyd jer ikke for en nattefest, spækket med kæmpehits, hvor ItaloBrothers vil rive dansegulvet fra hinanden.

Kongsted brød i 2013 igennem lydmuren med det største danske clubhit det år, ’Chuck Norris’. Ved Danish DeeJay Awards sidste år var han topnomineret og løb med hele tre awards, der gjorde ham til årets mest vindende artist. Kongsted er ydermere ’Official Worlds Finest Club DJ’, hvilket har bragt ham til de største klubber rundt i verden.

Fire top 10 udgivelser, adskellige #1 placeringer, flere nomineringer til Danish DeeJay Award, en nominering til Danish Music Awards samt guld – og platincetificeringer: alt sammen håndgribelige beviser på den massive succes, som Kongsted på kort tid har opnået i Danmark. Med sin unikke evne til at forstå et publikum, skaber Kongsted en euforisk stemning på spillestedet – en stemning, der er underbygget af et bredt musikvalg med fundamentet i house genren og leveret med sublime tekniske færdigheder for dansegulvet.

Flere navne er på vej – og det færdige program forventes klar i midten af marts måned.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling