TrailerPark:Jesus slutter sig til finalefeltet i Quasar

22. februar 2019

Fire finalister til musiktalentkonkurrencen Quasar er nu fundet, mens to wildcards stadig har muligheden for at komme med. 

Årets sidste indledende runde i talentkonkurrencen Quasar blev i går afholdt på et tætpakket Konfus i Esbjerg. Her gav dommerpanelet bandet TrailerPark:Jesus chancen for at vise deres værd i finalen, der afholdes fredag d. 31. maj under Jelling Musikfestival 2019. 

De fire finalebands er:

SOMEOVUS

Exotic Ice

Drabant

TrailerPark:Jesus

Under hver af de fire indledende runder har publikum ved hjælp af stemmesedler kunne udvælge et wildcard, der stadig kan nå finalen. På Konfus stemte publikum Uortodoks Gruppe videre, mens At Ease, AMS X Gjerster og Karenina tidligere har fået et wildcard. De fire wildcardbands skal nu gennem et forløb med én af Quasars tilknyttede mentorer og spille to koncerter på spillestedet Sønderborghus og Tøjhuset i Fredericia d. 9. og 10. maj, inden dommerpanelet udpeger to af bandsene til finalen.

Quasar er et tæt samarbejde mellem Jelling Musikfestival og de regionale spillesteder i Syddanmark med støtte fra Region Syddanmark, Trekantområdet, Vejle Kommune og Tuborg Fondet.

Se billeder fra aftenen her:

https://www.facebook.com/pg/QuasarTalent/photos/?tab=album&album_id=1352822278175761

Du kan læse mere om Quasar HER.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling