Tre garvede og folkekære kendinge til Jelling

14. februar 2017

Der er optimale betingelser for genkendelsens glæde og begejstring når både TV-2, KrebsFalch og Hanne Boel optræder ved dette års festival den sidste weekend i maj.  

Denne uges tilføjelser er gamle kendinge i form af TV-2, Hanne Boel samt Poul Krebs og Michael Falch, der er gået sammen i den forholdsvis nye kombination KrebsFalch. 

TV-2 sætter gearet op til fest og ballade, alvor og omtanke, når de besøger Jelling Musikfestival. Det Aarhusianske orkester har haft mange hits igennem bandets levetid, som snart strækker sig over fire årtier – blandt mange kan nævnes ”bag duggede ruder” og ”de første kærester på månen”. Det er simpelthen opskriften for fællessang, glæde og nostalgi, som alt sammen går op i en højere enhed, når TV-2 spiller på Jelling Musikfestival 2017­­­­. De rigtige mænd i bandet glæder sig til, at give gamle sange nyt liv og tilføje den feeling til nye sange, som over 35 års samspil giver ret til og mulighed for. Medlemmerne er de samme som dengang de startede, nemlig Georg Olesen (bas), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Steffen Brandt (vokal/keyboard/mundharpe).   

KrebsFalch startede i 2015 deres fælles projekt og er blevet en kæmpe succes. Det oplevede publikum, da d’herrer sidst gav en episk koncert på teltscenen i Jelling. Kombinationen af Poul Krebs og Michael Falch kan publikum ikke få nok af og derfor drager de to herrer igen ud på landevejen og stiller op med bandet til årets festival. I slutningen af 2015 udsendte KrebsFalch deres første album ”Tomandshånd”, der var oppe som #11 på listen over de mest solgte album sidste år.  

Bag sig - både på albummet og live - har Michael Falch og Poul Krebs et særdeles stærkt band, der består af musikere fra begges faste orkestre; guitaristerne Lars Skjærbæk, (der også har produceret ”Tomandshånd”) og Rune Kjeldsen, trommeslagerne Peter Dombernowsky og Rasmus Valdorf, bassisten Troels Skjærbæk og tangentspillerne Christoffer Møller og Palle Hjorth.

Hanne Boel udgav i efteråret 2016 en ny single, ”you kept me waiting” - og når hun optræder i Jelling til maj, bliver det en kombination af det prøvede, det nye, det soulede og det jazzede – alt det som Hanne er gjort af.  Hun slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Hanne Boels blændende vokal vil med garanti vække begejstring og genkendelsens glæde på Jelling Musikfestival.

TV-2, KrebsFalch og Hanne Boel føjes til rækken af navne der kan opleves på Jelling Musikfestival 2017. Listen af offentliggjorte navne, som optræder på festivalen tæller nu: L.O.C., Kim Larsen & Kjukken, Phlake, Alex Vargas, Karl William, Chinah, Jacob Dinesen, SUSPEKT, D-A-D, Gulddreng, Carpark North, TV-2, KrebsFalch og Hanne Boel.

Billetter til Jelling Musikfestival kan købes på billetlugen.dk, i Byens Café Jelling samt Bygningen Vejle.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling