Tre store danske navne klar til Jelling

11. februar 2016

Rutinerede kræfter i form af KrebsFalch, Gnags og Johnny Madsen Band kommer på Jelling Musikfestival

Jelling Musikfestival kan allerede nu præsentere et bredt og spændende program. Navne som Velvet Volume, Phlake og Gilli debuterer alle på årets festival sammen med hovednavnet Queen + Adam Lambert. Denne uges tilføjelser indeholder erfarne musikere i form af Gnags, Johnny Madsen Band og den nye spændende sammensætning af Poul Krebs og Michael Falch – nemlig KrebsFalch.

Gnags er et kendt navn på den danske musikscene – måske fordi de har eksisteret i intet mindre end 5 årtier. I 2016 markerer det legendariske rockbands 50 års jubilæum med en jubilæumsturné. I 2015 gav bandet en fantastisk og rost koncert på festivalens store scene.

Bandet blev dannet i 1966 og har haft en del udskiftninger i besætningen undervejs. Men i hele bandets 50 årige levetid, har det været med Peter A.G. i spidsen som indpisker, forsanger og tekstforfatter. Gnags har altid haft ry for at være et af landets bedste live-bands og i Jelling kan bandet opleves i levende live – i stærkeste opstilling – og med evergreens som ’Vilde Kaniner’, ’Den Dejligste Morgen’ og ’Mr. Swing King’. Publikum kan glæde sig til et rockshow med farver, ild og bomber. Det er sangene, livsglæden, festen og energien, der er i centrum, når Gnags dukker op i Jelling.

KrebsFalch er et kunstnerisk samarbejde, der har været længe undervejs. I forsommeren 2015 gav Poul Krebs og Michael Falch - sammen med deres dreamteam af et band - en enlig og enestående koncert i Den Fynske Landsby. Koncerten fik seks stjerner og masser af superlativer med på vejen, fx følgende jubelanmeldelse fra Fyns Stiftstidendes musikanmelder: ”Sammen med mere end 2.000 ellevilde tilskuere i Den Fynske Landsby kan jeg roligt konkludere, at jeg om både 20 og 30 år vil se tilbage på denne koncert som noget nærmest overjordisk”.

KrebsFalch udsendte i november deres første album som duo. Titlen er ”Tomandshånd”. Albummet var ”Ugens Album” på P4 ved release – og har siden udgivelsen ligget højt på salgslisten. Der er tale om lutter nyskrevne sange, lavet til dette projekt. Duoen har kun roste koncerter med i baggagen og når de spiller på festivalen den sidste weekend i maj, er der uden tvivl lagt op til et brag af en koncert!

Johnny Madsen Band er et kendt navn på Jelling Musikfestival – og i 2016 spiller det populære rockband således på én af Jellings scener for 13. gang. Firemandsforetagendet, er atter klar til at indtage sommeren med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie - og som de fleste ved, så kan man ”ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud”, som BT’s Steffen Jungersen har formuleret det, om netop dette ensemble.

Seneste udgivelser fra Johnny Madsen, er albummet ”Godt Nyt” fra sidste år. Albummet har fået en overstrømmende modtagelse af både publikum og presse og ”Godt Nyt” er strøget direkte til tops på album salgslisten - og bliver af alt & alle betegnet som det bedste Madsen album i mange år, indeholdende bl.a. de nye sange ”Godt Nyt”, ”Twitter” og ”Aldrig Mere”, som allerede har bidt sig godt fast hos de fleste.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling