Udsolgt af partout billetter til Jelling Musikfestival

2. maj 2016

Så er den sidste partout billet til Jelling Musikfestival 2016 solgt – festivalen kan således melde udsolgt på billetterne, der gælder til alle dage!

Jelling Musikfestival melder endnu engang udsolgt af billetterne, der gælder alle dage – der er derfor lagt i støbeskeen til endnu en fantastisk festival i musikkens, festen og fællesskabets tegn.

Når tonerne fra de første bands på årets festival lyder, vil der med dagens udsolgte melding, være godt fyldt på festivalpladsen med mange festglade mennesker, som gennem den senere tid har mærket den spirende forårs- og sommerfornemmelse og har glædet sig til at møde gamle og nye venner i festivalens tegn.

”Det er intet mindre end forrygende, at kunne melde udsolgt af partout billetter her 24 dage før festivalen skydes i gang. Det viser, at publikum vil festivalen og at størstedelen af vores gæster ønsker hele festivaloplevelsen og ikke blot kommer efter et enkelt hovednavn - det lover rigtig godt for stemningen blandt publikum og vi vil ydmygt gøre alt for, at indfri publikums forventninger. Det er jo altid noget specielt at være til et udsolgt arrangement” lyder det fra festivalleder Lars ’Charlie’ Mortensen.

Årets festival forventes at byde velkommen til et rekord stort antal gæster – op mod 38.000 ventes at besøge festivalpladsen i løbet af de fire festivaldage.

Jelling Musikfestival finder sted sidste weekend i maj fra d. 26. – 29. maj 2016 og der kan opleves mere end 80 forskellige navne fra de 5 scener.

Blandt programmets spydspidser, er et af verdens største rockbands Queen med Adam Lambert i forgrunden, amerikanske The Lone Bellow og Skillet. Herudover kan man opleve hjemlige stjerner som Rasmus Seebach, Nik & Jay, Gnags, Kim Larsen & Kjukken, Christopher og mange, mange flere.

Se hele programmet og hvornår de enkelte artister optræder på:

www.jellingmusikfestival.dk/dk/musik/2016

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling