Udsolgt på partout billetter

16. maj 2017

Festivalen melder i dag udsolgt på partout- & 2-dagsbilletter, men der er stadig dagsbilletter tilbage. 

Siden Jelling Musikfestival i slutningen af marts offentliggjorde det fulde program, er det gået stærkt med billetsalget - og i dag melder festivalen, at alle partout-billetter og 2- dagsbilletter er udsolgt!

Den 29 år gamle festival – ja med et skarpt hjørne næste år – løber af stablen i Kr. Himmelfart dagene og har i år ”Rythm of My Heart” stjernen Rod Stewart på som hovednavn sammen med britiske Kaiser Chiefs, som tilbage i 2007 storhittede med sangen ”Ruby”.

Jelling Musikfestival – den jyske festival med solide fødder plantet i mulden, hvor hele 96 % af gæsterne sidste år var tilfredse eller meget tilfredse med hele deres festivaloplevelse… Danmarks dejligste parallelsamfund, fællesskab, stemning, musik og meget meget mere – kært barn har mange navne – og lige om lidt – ja faktisk om 8 dage – skydes endnu en festival i gang og denne gang er det med et rekordstort antal solgte partout billetter.

Rod Stewart – ham med den rustne stemme… og ham, som har et bagkatalog af musik, der spænder over 5 årtier! Det er altså ikke Hr. hvem som helst, der lægger vejen forbi Jelling d. 27. maj og der er med garanti en sang eller 10, publikum kan synge med på – uanset alder… for hvem har ikke danset løs til ”Da Ya Think I’m Sexy”, ung eller gammel?

Udsolgt på partout – men stadig med dagsbilletter

Med dagens melding om udsolgt af både partout billetter og de populære 2-dagsbilletter, er der kun dagsbilletter til de enkelte dage tilbage.

Der er altså stadig mulighed for at komme på græs sammen med de mange tusinde andre, som planlægger at lægge vejen forbi Jelling den sidste weekend i maj og opleve Sir Rod, Kaiser Chiefs, Black Star Riders samt store danske navne, som D-A-D, L.O.C., Nik & Jay, Suspekt, Mads Langer og Kim Larsen & Kjukken og mange mange flere.

Græsset er grønt, festivalpladsen er næsten klar med telte, der skyder op over det hele og lige om lidt strømmer musikken ud af højtalerne nok engang og hidkalder alle til at være en del af det store fællesskab og ikke mindst Danmarks Dejligste Parallelsamfund!

Det er stadig muligt, at købe dagsbilletter til Jelling Musikfestival, der afholdes i Kr. Himmelfart dagene 24. – 27. maj. Billetter kan købes her.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling