Ukendt Lågsus i luften til Jelling

21. februar 2017

Det bliver et univers af elektronisk drømmende musik og feststemning, når Ukendt Kunstner og P3 Lågsus med Brandon Beal, KIDD og Vild $mith spiller på Jelling Musikfestival 2017!

Ukendt kunstner var i 2013 ”årets danske gruppe” til DMA og var en komet på den danske musikscene med hit på hit, som f.eks. ”København” og ”Gennem Byen”. I programmet ”Vi var Ukendt Kunstner” fortalte duoen, at de ville stoppe med at lave musik sammen i Ukendt Kunster-konstellationen. Det betyder dog ikke, at Jelling Musikfestivals publikum skal gå glip af en koncert med dem – bare rolig – Ukendt Kunstner lægger vejen forbi Jelling i 2017!

Kombinationen af den musikalsk begavede producer, Jens Ole og den lyrisk skarpsindige, Hans Phillip, er på rekordtid trådt direkte ind på den danske musikscene. De har med både en succesfuld EP (Neonlys) fra 2013 og et anmelderrost album (Forbandede Ungdom) fra 2014 - begge indeholdende hits som Neonlys”, ”Alting/Ingenting”, og ”Stein Bagger” - etableret sig massivt på den danske musikscene.

I 2016 udkom Ukendt kunstners andet album ”Den anden side”, der bl.a. indeholdt sublime numre som ”Overleve”, ”Ingen hører” og ”Lige nu” med Sivas.

Sidst duoen lagde vejen forbi Jelling var i 2015, hvor de gav en episk koncert lørdag aften. Succesen skal gentages – så der er ingen tvivl om, der er lagt op til endnu en stor oplevelse i selskab med den største Ukendt(e) Kunstner i Danmark.

P3 Lågsus med Brandon Beal, KIDD og Vild $mith kommer forbi Jelling og fyrer den af og det bliver lååågsus. Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura er måske bedst kendt som radioværter på programmet P3 Lågsus, men de senere år har de dog også skabt en fest som DJ’s rundt omkring i det danske sommerland – og i år står Jelling altså for skud. De blander en lækker cocktail af hits og hoppestemning, som uden tvivl får festivalen til at koge.

På scenen får Pelle og Nicholas selskab af Brandon Beal, KIDD og Vild $mith, så rammerne for at skabe den vildeste fest er på plads. Brandon Beal slog for alvor sit navn fast i Danmark med megahittet ”Twerk it like Miley”, som i skrivende stund har mere end 135 mio. visninger på youtube samt - og ikke mindst - sammen med Lukas Graham på hittet ”Golden”. Brandon er en amerikansk sanger, sangskriver, producer og også tidligere professionel fodboldspiller. Vild $mith har lavet kæmpe hits som ”Vild I dag, Syg I morgen” og ”Gør Det godt”. Karrieren for de tre drenge med pletfri sneaks, caps og skinnende guldkæder tog fart, da de gik videre fra DR’s Karrierekanonen. KIDD spillede tilbage i 2012 på Jelling Musikfestival, hvor publikum nærmest væltede Ny Scene, både indeni og udenfor – teltet var simpelthen ikke stort nok til de mange, som gerne ville høre den populære rapper, der bl.a. står bag undergrundshits som ”Gøre sin ting” og ”Ik lavet penge”. Med besøg fra de tre meget forskellige genre, er der lagt op til en eksplosiv festivaloplevelse, hvor P3 Lågsus leverer det perfekte soundtrack til festen.    

Ukendt Kunster og P3 Lågsus med Brandon Beal, KIDD og Vild $mith føjes til rækken af navne, der kan opleves på Jelling Musikfestival 2017. Listen af offentliggjorte navne tæller nu: L.O.C., Kim Larsen & Kjukken, Phlake, Alex Vargas, Karl William, Chinah, Jacob Dinesen, SUSPEKT, D-A-D, Gulddreng, Carpark North, TV-2, KrebsFalch, Hanne Boel, Ukendt Kunster og P3 Lågsus med Brandon Beal, KIDD og Vild $mith.

Billetter til Jelling Musikfestival kan købes på billetlugen.dk, i Byens Café Jelling samt Bygningen Vejle.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling