Velgørenheds-golf sikrer flot beløb til Kræftens Bekæmpelse

1. maj 2023

Festivalens golfevent blev i weekenden gennemført med 99 deltagere, der kæmpede for en vigtig sag.

Luften over Jelling Golfklub var lørdag d. 29. april tyk af svævende golfbolde, da Jelling Musikfestival for 15. gang afholdt sin traditionsrige golfmatch. 

99 golfspillende leverandører, musikkolleger, festivalens frivillige og lokale spillere hyggede sig rundt på banens 18 udfordrende huller i dejligt forårsvejr.

Uanset held og evner på dagen blev alle deltagere belønnet med musik, lokalt fadøl og hygge ved klubhuset, mens spillerne ventede på resultatet og præmieoverrækkelsen.

De tre bedste i de individuelle rækker, de bedste hold, samt de spillere, der kom nærmest flaget på en rækker huller, modtog præmier på dagen. Herudover var der på en række huller quizspørgsmål, hvor deltagerne blev testet på deres viden om musik og Jelling Musikfestival.

Fælles engagement skaber gode resultater

Jelling Musikfestival donerede i forbindelse med matchen 10 kr. pr. scoret point til Kræftens Bekæmpelses afdeling i Vejle. Scoren blev regnet i såkaldte stablefordpoint, som stiger alt efter, hvor få slag golfspillerne bruger på de enkelte huller. Donationen kan derfor direkte tilskrives golfspillernes evner.

Samlet blev scoren til i alt 2.698 point, som Jelling Musikfestival rundede op til en donation på 30.000 kr.

”Golfmatchen er blevet til en stærk tradition, der samler folk på tværs af musiknetværk, festivalens gode venner og lokale golfspillere. Spillernes og ikke mindst Jelling Golfklubs engagement kommer i år Kræftens Bekæmpelse til gode, og demonstrerer på bedste vis, hvordan vi skaber de bedste resultater sammen,” siger festivaldirektør Line Mosfelt og fremhæver en stor taknemmelighed over for festivalens leverandører, der bidrager til matchen og donationen gennem holdsponsorater.

 

JMF24 STARTER OM

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling