Vild rap-gruppe spiller på Jelling Musikfestival 2015

22. januar 2015

Siden de vandt P3’s Karrierekanonen i ’13 har Vild $mith hittet flere gange – og nu hitter de med meldingen om, at trioen selvfølgelig kan opleves på dette års festival i Jelling.

Vild $mith er ikke kommet for at opfinde den dybe tallerken, de er kommet for at levere en ordentlig vild fest - og med numre som ’Vild i dag syg i morgen’, ’Gør det godt’ og ’På det shit igen’ er det lige præcis det de gør.

Den danske rap-gruppe består af de to brødre Vild Ting og Vild Son samt vennen HvidMayn. I 2013 vandt de P3’s Karrierekanonen og siden dengang har de spillet femstjernede koncerter, skrevet numre, genereret op til flere gedigne landeplager og udgivet deres debutalbum ’Lever Det Liv’ i sommeren 2014. Albummet indeholder 12 tracks, heriblandt flere guld– & platinsingler, der byder på ørehænger-hook og omkvæd, der ikke er svære at huske eller synge med på.

I november udgav Vild $mith singlen ’Det Ik Sket’, der på få måneder er streamet over 2 millioner gange. Singlen er forløberen for et endnu unavngivet album, som udkommer i 2015.

Når trioen lægger vejen forbi den 27. udgave af Jelling Musikfestival, er der garanteret humor, hits, masser af energi og velproducerede tracks, der går op i en højere enhed.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling