Spiller på Store Scene fredag D. 26. maj kl 13:20

Birthe Kjær & Feel Good Band

Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe Kjær & Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af "syng med", gummibåde og klapsalver – holdet er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester. 

Feel Good Band består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg. Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som ’Arrivederci Franz’, ’Pas på den knaldrøde gummibåd’, ’Sommer og sol’, og ’Tennessee Waltz’ – alle sange som publikum kan synge med på. Undervejs bliver der også plads til forskellige medleys sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix-sange. Og så skal hele Jelling selvfølgelig males rød.

Trods det enorme bagkatalog, der strækker sig over mere end 50 år, fornyer Birthe Kjær sig stadig. Sidste år medvirkede hun sammen med Martin Brygmann i DR-programmet ’Min Sang Til Danmark’, hvor hun – i Jelling – fremførte og indspillede en hyldestsang til de danske festivaler.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling