Spiller på Teltscenen torsdag D. 25. maj kl 18:40

Blæst

Jelling Musikfestival 2023 får besøg af et af de mest lovende nye live-band på den danske musikscene: Fremadstormende Blæst indtager Jelling

Der er udsigt til glohedt dansegulv og groovy hitparade, når Blæst ruller ind over JMF23 med deres uimodståelige pophits som ’Ego’, ’Sover Du Nu’, ’Kig Op Fra Gulvet’ og ’Juice’.

Attituden er tilbagelænet og ubesværet, men de groovy, delikate popmelodier er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift. Blæst er indbegrebet af ørehængere med en lyrik, der omfavner det nære og de små hverdagsøjeblikke, som rummer stor poesi, hvis man blot ser efter. Det ungdommelige tekstunivers gemmer på historier om farverige partycrashers på Roskilde Festival, tungsind og festromancer.

Popsangene leveres med forførende coolness af Fernanda Rosa, der med sin karismatiske vokal og stærke melodier, leder tankerne tilbage på 80’ernes og 90’ernes danske popikoner. Bag sig har hun Lauge Kjærulf og Valentin Buchwalds fyldige, men stringente popproduktioner, der underbygges af Anders Bondos melodiske guitarspil.

Blæst kan ikke undgå at tage Jelling med storm.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling