Spiller på Store Scene lørdag D. 27. maj kl 23:10

Carpark North

De har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. En kombination, som har givet os udødelige landeplager og fællesskabende koncertoplevelser igennem mere end 20 år.

 

Siden gennembruddet i starten af 00’erne, har Carpark North ikke set sig tilbage. De er en rock-gigant, der aldrig har mistet pusten og over årene har givet os store hits og magiske øjeblikke som ’Human’, ’Shall We Be Grateful’, ’32’ og ikke mindst den ikoniske, ’Transparent & Glasslike’. Carpark North medbringer både mørke og skønhed, når de lægger Jelling Musikfestival ned med en vild energi og sin fantastiske hitparade.

 

Den erfarne trio bestående af Søren Balsner, Morten Thorhauge og Lau Højen har opbygget et musikalsk univers af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af glødende guitarriffs til akustiske og melodiøse ballader. Et muskuløst lydbillede, som bøjer genrer og skiller sig ud på den danske musikscene med gungrende originalitet. I 2023 besøger Carpark North igen Jelling med deres organiske, levende kraft, der bliver ved med at sætte sit helt eget uudslettelige aftryk på den danske musikscene.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling