Spiller på Søpavillonen fredag D. 26. maj kl 19:20

Christian Brøns

Christian Brøns stak i 2001 af fra ’Big Brother’-huset i den københavnske Sydhavn. Heldigvis. For deltagelsen og den efterfølgende flugt gjorde ham til et allerede kendt navn, da han efterfølgende fremlagde sine åbenlyse musikalske talenter og fik sit store gennembrud med megahittet ’Du Kan Gøre Hvad Du Vil’. 

Sangen erobrede samtlige danske hitlister og kørte i rotation på alle landets radiostationer. Og sætter man sangen på i dag, er det nok de færreste der ikke kan synge med. Siden debuten har Brøns udgivet et hav af hits, fem studiealbums, og vundet flere awards samt spillet på mange scener rundt omkring i det ganske land.

Christian Brøns har desuden også deltaget i det danske melodigrandprix i januar 2012, endda som finalis, hvor han sammen med hans svenske kammerat Patrik Isaksson optrådte med nummeret ’Venter’.

Christian Brøns indtager Jelling med en garanti for en ren hitparade af en anden verden, når han optræder live med hans guitar og sange som ’Du Kan Gøre Hvad Du Vil’, ’Bedst Når Vi Er To’ og ’Mød Dig Selv’ i bagagen.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling