Spiller på Teltscenen torsdag D. 25. maj kl 23:40

Emil Lange

Han er dj, producer og artist – men han er først og fremmest verdensmester i bygge stemningen op til festens ultimative klimaks. Emil Lange er på kort tid blevet en del af den danske dj-elite, takket være sin særlige kombination af overdrevet godt håndværk og en utrættelig festmuskel.

 

Udover at have varmet op for navne som Lil Wayne, Suspekt, Benal og Mariah Carey, har Emil Lange startet utallige fester på landets største natklubber. Ligeledes har han spillet op til god lir på et bredt udsnit af Danmarks festivaler. I de senere år har han været sidekick i Suspekt, som han også har samarbejdet med i solokarrieren.

 

Efter 10 år bag pulten udgav Emil Lange i 2019 singlen ’10 År’ med Orgi-E (Suspekt) og dernæst ’Langt Liv’ med Benjamin Hav. Herfra er det rullet hurtigt med både solid airplay og massive streamingtal på opfølgere som ’En Tur Mer’ med Bai-D (Suspekt) og ’Skiferie’.

 

For nylig har Emil Lange startet sit eget label Bam! Records under pladeselskabet Universal med en mission om at udbrede ny elektronisk musik i Danmark. Emil Langes æra er kun lige begyndt!

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling