Spiller på Tribunen fredag D. 26. maj kl 20:40

GOBS

Gobs er i 2023 på sin første landsdækkende turné ’Knuste Hjerter Heler Aldrig Tour’ i kølvandet på albummet med samme navn, der har taget Danmark med storm og gik direkte ind som #1 på Spotify.

 

De sidste år har Gobs haft stor succes med sangene ’Stupid Man’ feat. Mike Lowrey & Thomas Helmig samt den første albumsingle ’Tro På Kærlighed’, som på ingen tid gik guld i Danmark.

Med sit debutalbum fra 2022 ’INTET TIL ALT’ vandt Gobs titlen som Årets Nye Artist ved The Voice Awards. Populariteten er til at tage og føle på. Udover at have streamet mere end imponerende 100 millioner gange alene på Spotify, har flere af Gobs’ sange fået massiv plads i radiofladen, mens debutkoncerten i Lille Vega i maj 2022 gik udsolgt på kun 14 dage.

 

Gobs har efterhånden etableret sig solidt på den danske popscene med en perlerække af hits og samarbejder med nogle af de største i genren. Hans musikalske udvikling er kun gået en vej, og det samme er hans ambitioner. Med et solidt katalog på plads er Gobs mere end klar til at indtage de danske livescener – heriblandt Jelling.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling