Spiller på Søpavillonen torsdag D. 25. maj kl 23:40

Ibrahim Electric

Den fandenivoldske danske trio Ibrahim Electric har i mange år markeret sig som et af de mest originale og populære nye orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem. Ibrahim Electric har spillet succesfulde koncerter på klubber og festivaler i omkring 25 forskellige lande på 4 forskellige kontinenter, lige fra Shanghai til Vancouver, fra Monte-Carlo til Moskva og fra Varanger til Casablanca. Nu vender de tilbage til Jelling og leverer en jazznattefest i verdensklasse.

 

Ibrahim Electric består af intet mindre end tre enorme kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist Jeppe Tuxen. Alle har de skabt sig et navn på den danske og internationale musikscene, både i egne projekter og hos forskellige kunstnere i ind- og udland, og ingen andre end denne trio kan spille med samme høje energi og samtidig bevare det virtuose og legende i musikken.

 

Referencerne peger på både jazz, funk, surf, afrobeat, 50'er rock 'n' roll, soul, blues og disco – blandt meget andet. Alle disse musikalske referencer bliver blandet sammen til den klassiske ’Ibrahim Electric-gryderet’, hvor grundelementerne stadig er energi, power, virtuositet og spilleglæde.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling