Spiller på Alfreds fredag D. 26. maj kl 12:00

Uffe Holm, Mahamad Habane, Dharshika Christopher, André Jakobsen, Torben Chris

En stærk trup af Danmarks skarpeste stand-uppere sætter lattermusklerne på hård prøve på Jelling Musikfestival 2023. Uffe Holm, Mahamed Habane, Dharshika Christopher, André Jacobsen og Torben Chris er bag mikrofonen bevæbnet med potente punchlines og toptunet timing.

Uffe Holm er en af Danmarks største standup-komikere nogensinde. Han har levet hele sit voksne liv i underholdningsbranchen, og har siden starten holdt stædigt fast i titlen som Danmarks ukronede drengerøv nr. 1 – altid hurtig på aftrækkeren og knivskarp i replikken. Uffe Holm tør, hvor andre tier og skåner ingen fra at blive latterliggjort, heller ikke ham selv.

Med en særlig charme og skarphed er Mahamad Habane på kort tid blevet populær i hele landet, hvor han turnerer med udsolgte onemanshows – når han ikke lige optræder til Kronprinsparrets Priser. Hans ærke-aarhusianske punchlines udfolder et anderledes perspektiv blottet for berøringsangst med tabuiserede emner – altid positivt og selvironisk, men aldrig uden kant.

Dharshika Christopher har siden 2020 stået på scener over hele landet – fra 1.500 i Operaen til en bar med fire mennesker og en hund. Dharshika har en unik evne til at udstille kulturelle og samfundsmæssige forskelle, med et ønske om at samle publikum om det de har tilfælles.

Udover at få folk til at grine, sigter André Jakobsen altid efter at give publikum noget at tænke over. Alt fra samfundskritik til hverdagsobservationer leveres af André Jakobsen i en selvsikkert tilbagelænet stil med en overflod af veltimede punchlines.

Med sin vanvittige energi på en scene har Torben Chris gennem sine 20 år i dansk comedy bevist, at han hører til blandt toppen af hårdtslående komikere i Danmark. Når den 45-årige midtjyde lader sine holdningsfyldte jokes flyde ud over scenekanten i kaskader af mundvand, så er man til tider i tvivl om, hvorvidt man skal tilslutte sig Torbens revolution eller nøjes med at dø af grin.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling