Spiller på Alfreds torsdag D. 25. maj kl 16:10

Katinka Band

Der er sket en del, siden Katinka i 2015 hjemtog sejren i DR’s talentkonkurrence KarriereKanonen med sine simple og iørefaldende ukulele-popsange.

 

Otte år senere fremstår hun ikke alene som en af dansksproget poprocks mest originale stemmer – både som sanger, sangskriver og tekstforfatter. Der er også tilføjet et ’band’ til kunstnernavnet, der understreger, at Katinka Band er en musikalsk enhed med et nuanceret musikalsk udtryk, der mestrer både brusende guitarrock, underspillet elektronisk pop, lystige viser og gribende ballader.

 

I centrum står Katinka Bjerregaard, bakket op af guitarist og producer Simon Ask, Torben Guldager på bass og korsanger Marie Hageltorn Christiansen. Bjerregaard er indfødt københavner – opvokset på Christianshavn og nu bosat på Vesterbro – og hendes hjerte banker for storbyens leben, listige beverdinger og skæve eksistenser. Her er kærlige nik til forfatteren Tove Ditlevsen og Kim Larsen og CV Jørgensen, uden at hun blegner i forhold til forbillederne.

 

Med sin karakterfulde og upolerede stemme synger hun sine poetiske tekster om egen usikkerhed, stormende kærlighed og knusende hjertesorg, så følelserne står knivskarpt hos modtageren – lyt bare til medrivende P6 Beat-favoritter som ’2000 Meter i Frit Fald’, ’Luftballoner’ og ’Det er noget du har bestemt’.

 

På scenen er Katinka Bjerregaard en både drøncharmerende, hudløs og gribende frontfigur, der sammen med de resterende bandmedlemmer skaber en stærk og direkte forbindelse til publikum. Du går altså på ingen måde upåvirket fra koncerten, når gruppen åbner Alfreds på Jelling Musikfestival 2023.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling