Spiller på Teltscenen lørdag D. 27. maj kl 0:30

KATO

KATO er en af de mest succesfulde og erfarne danske DJs igennem det sidste årti med en endeløs liste af #1 hits på album-, single- og streaming-lister. I 2023 vender KATO tilbage og skruer op for blusset på Jelling Musikfestival.

 

Fra starten har KATO skruet hits ud af knapperne. Tidlige numre som ’My House’, ’Hey Shorty’ og ”Desert Walk’ banede vejen for optrædener på de største danske festivaler, hvilket gjorde ham til den første DJ-headliner i dansk musikhistorie. De efterfølgende hit-singler ’Never Let You Go’, ’Klapper Af Den’, ’Alive’, ’Danmark’ og ’I’m In Love’ opnåede alle guld- eller platincertificeringer i Danmark og cementerede KATOs status som en af tidens største danske stjerner.

 

Med flere end +200 millioner streams på Spotify, over 200.000 solgte downloads og guldcertificering i UK med singlen ’Show You Love’ har KATO bevist, hvorfor internationale stjerner som den legendariske rapper Snoop Doog, den britiske stjerne DJ/producer Sigala samt den amerikanske skuespiller og sangerinde Hailee Steinfeld alle har udgivet singler med den danske hitmager.

 

Filosofien og styrken i KATO’s musik har altid været at kombinere genrer, men med et ekstremt fokus på det kommercielle potentiale og en nysgerrighed på nye trends i musikken. Opskriften har holdt KATO på toppen af den danske klubscene fra begyndelsen af karrieren som både DJ, producer, artist og re-mixer.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling