Spiller på Teltscenen fredag D. 26. maj kl 22:00

Lars Lilholt Band

Lars Lilholt Band har gennem tiden spillet på alle landets festivaler. Roskilde, Smukfest, Midtfyns. Han har spillet i stort set hver en by i Danmark. Så det er ikke noget nyt at Lilholt kommer til byen, – mange steder er det tværtimod en årelang tradition. I hvert fald her i Jelling, hvor Lars Lilholt Band stort set hvert år har samlet flere generationer om sin særlige blanding af folkemusik, pop, rock og verdensmusik.

Efter Lars Lilholt Band nødtvungent måtte springe Jelling Musikfestival 2022 over, venter der en tilbagevenden til den gamle kongeby, der meget vel kan gå over i festivalens historiebøger. I år indtager Lars Lilholt og bandet Teltscenen fredag aften, hvor de fejrer orkestrets sejlivethed og dets evne til hele tiden at forny sit udtryk.

En ting er sikkert, der sker altid noget nyt. Orkestret holdes levende af nysgerrighed efter hele tiden at prøve nye grænser af, og udover den traditionelle rockbesætning at benytte sig af et hav af forskellige instrumenter. Det eneste sikre er kun at ’Kald Det Kærlighed’, ’Onkel Christian’ og ’Den Hvide Dværg’ altid ånder i sætlisterne.

Med sig har Lilholt et band af yngre musikere, hvoraf mange ikke var født, da han brød igennem – foruden Gert Vincent, der har stået ved Lars’ side siden begyndelsen.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling