Spiller på Alfreds fredag D. 26. maj kl 19:20

Lasse Skriver

Lasse Skriver stjal hele Danmarks hjerte i X-Factor. Siden har hans umiskendelige, rå talent og catchy sange samlet flere millioner streams på Spotify og katapulteret ham mod en levevej i musikken og et massivt gennembrud – på trods af, at han endnu ikke har udgivet et album.

De første singler vidner om fænomenets størrelse. Hans cover af George Ezras ’Budapest’ blev hurtigt et streaminghit, med et peak som #4 på Spotify top 50. Den første originale single ’Like It’ blev et endnu større radio- og streaminghit, mens julesinglen ’It Must Have Been Love’ lavet for Spotify sparkede døre ind internationalt. Hvem ved, hvor de næste udgivelser tager tømrerlærlingen fra Vejle.

Lasse Skrivers vej ind i musikken har været unik og samtidig inspirerende for mange mennesker, der befinder sig i det samme sted i livet som Lasse selv – en overgangsfase, hvor man ikke blot finder sig selv, men også den retning, man vil styre livet i. At gå den ene dag fra at være en helt normal 18-årig til at sidde i et professionelt indspilningsstudie i Stockholm og lave musik.

Det bliver stensikkert en publikumsmagnet, når Lasse Skriver indtager Jelling Musikfestival.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling