Spiller på Store Scene søndag D. 28. maj kl 23:00

Lukas Graham

Ti år efter sin seneste optræden på Jelling Musikfestival indtager Lukas Graham igen festivalpladsen med sin poetiske soulpop. Koncerten i Jelling bliver det første stop på Lukas Grahams sommertour.

Jelling og resten af Danmark faldt pladask for Lukas Graham, den karismatiske frontmand fra Christiania og den ikoniske hvide tank-top, da ’Drunk in the Morning’ bragede gennem lydmuren i 2011. Bandet fik sin festivaldebut på Jelling Musikfestival i 2012 – en legendarisk koncert, der testede Teltscenens maksimumkapacitet til det yderste. Året efter indtog Lukas Graham Store Scene, inden forsanger Lukas Forchhammer og bandet drog ud for at tage hele verden med storm.

Lukas Graham har toppet alverdens hitlister og været Jorden rundt på fyldte stadions. Intet mindre end tre amerikanske GRAMMY-nomineringer i 2017, cementerede et på alle måder imponerende globalt gennembrud og en epoke i dansk musik, som kun lige var begyndt. ’7 Years’ var et rørende digt om livets lange vej, der blev en universel fortælling og et milliard-streamet kæmpehit. I hælene på den massive succes fulgte et nyt album ført an af ’Love Someone’, der blev endnu et verdenshit med platin-status i intet mindre end 18 forskellige lande.

Senest har Lukas Graham storhittet med rapperen G-Eazy på ’Share That Love’ og den amerikanske r’n’b-superstjerne Khalid på ’Wish You Were Here’. Lukas Graham er blevet et nationalt ikon i absolut, international topform.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling