Spiller på Store Scene torsdag D. 25. maj kl 17:25

Malte Ebert

Jelling får igen glæden af én af Danmarks bedste popmusikere Malte Ebert, når han i maj 2023 indtager Jelling Musikfestival. I 2019 spillede han én af sine allerførste festivalkoncerter i eget navn her. I 2023 vender han tilbage med stribevis af nye hits i bagagen. 

Karakteristisk for 28- årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste. Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016 og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1 singler, platinplader og mere end en kvart milliard streams. 

Malte Ebert har haft et forrygende år i 2022 på den musikalske front. Han har udgivet 'Hvor Blev Du Af?' som han blandt andet spillede til børnenes MGP, 'Kun Med Dig' der var en del af programserien 'Min Sang Til Danmark', hyldestsangen til Hendes Majestæt Dronningen 'Kalde Dem For Du?' og titelsangen til årets julekalender 'Julehjertets Hemmelighed'. Malte har spillet udsolgte koncerter i hele landet, vækstet mange titusindvis af nye følgere og fans, samt været i top10 på hitlister på streamingtjenesterne og peaket på airplaycharten. Malte sluttede året af med at udgive en ny single, som han spillede på DR1s store TV-show 'Året Der Gik 2022'.

Malte er mere end klar til at møde hans fans på spillesteder og festivaler i hele 2023. Hans forårstour 'Mellem Himmel og Jord' er allerede udsolgt og kalenderen i sommeren er tætpakket med festivaler.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling