Spiller på Alfreds søndag D. 28. maj kl 16:35

Niarn

Niarn bragede for alvor ind på den danske hiphop-scene i 2004 med sit debutalbum ’Årgang 79’’, der indbragte rapperen en guldplade. Debuten fulgte han op med den lige så store succes ’Antihelt’ to år senere.

Med succesen fulgte endnu et album; ’Rød Aalborg’, et travlt liv med utallige timer på landevejene, tid i backstagelokaler med køleskabe fyldt med fristelser, og den gentagne fest til den lyse morgen. Et liv i overhalingsbanen, der kom til en brat ende, da Niarn forsvandt ind i fristelserne og satte misbrug over menneske, som endte i livstruende følger og en tur på intensiv. I 2014 meddelte Niels Roos i Aftenshowet på DR1, at han stoppede karrieren under navnet Niarn.

I 2023 har Niels Roos levet i ædruelighed siden sin indlæggelse. Han er blevet far og har brugt sin tid på at fortælle om Niarn i form af foredrag, bøger og dokumentar-film.

Niarns Genopstandelsen-tour blev en realitet i 2022, hvor den danske rapper stod op af graven med en koncert i VEGA, som blev udsolgt på få timer. Nu er turen kommer til Himmelfarten, hvor Niarn siger et endegyldigt farvel til de danske livescener – bl.a. med et stop på Jelling.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling