Spiller på Store Scene torsdag D. 25. maj kl 22:20

Nik & Jay

Nik & Jay er de største. I godt 20 år har Nik & Jay med deres utrættelige energi, varme vibes og fantastiske sceneshow bevaret en helt særlig plads i danskernes hjerte. Drengene har mærket efter, hjertet har talt og tiden er inde til at gøre noget af det de gør allerbedst: At stå på de store scener og drysse tryllestøv ud over det trofaste publikum. I 2023 rammer Nik & Jay endelig landets festivaler igen for første gang i snart fire år – og Jelling er første stop på rejsen. Alting bliver magisk, når Nik & Jay for tiende gang indtager Jelling Musikfestivals største scene.

Selv udtaler Niclas & Jannik i en pressemeddelelse:

"Vi skal ud under åben himmel, og vi glæder os enormt til hvert eneste show på denne tour. Herude er der højt til loftet, og vi har i al beskedenhed tænkt os at skrue op for kærligheden, op for musikken, for festen, for resten, for fællesskabet og varmen.

Dyppet i solen og klar til at lade Lyset skinne.

Så kom hvis du har lyst til at bruge tid sammen med os - hvis du har lyst til at skabe oplevelser fyldt med gode vibes & god energi.

Vi har vores team og band i ryggen samt et smukt sceneshow. Vi har den. Vi har jer. Vi er Nik & Jay, jo - No worries 😉🙏

Vi er evigt taknemlige for opbakningen & vi vil glæde os til at se dig & til at spille for dig. Fri vilje. Lys & Kærlighed.”

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling