Spiller på Tribunen torsdag D. 25. maj kl 16:20

Quasar-finale: BÆNCH · GUNILLA · Mads Langelund · Tiger På Spring

BÆNCH har internationalt potentiale i grænselandet mellem post-rock og melankolsk indie. BÆNCH er en ung, post-punket rockgruppe, som med en forvrænget guitarlyd, ekspressive synth-flader samt en melodisk og længselsfuld vokal, udforsker en stemningsfuld og dynamisk rocklyd. Igennem musikken, der rammer som en melankolsk lydmur, samt den grænsesøgende lyrik, lukker BÆNCH dig ind i en intens atmosfære præget af en vovet og absolut kompromisløs energi.

 

GUNILLA er fortryllende vokal, dansende melodier og mindelser om Joni Mitchell og Bjørk, pakket ind i velspillede nordiske arrangementer. GUNILLAs sange er dybt personlige, fyldt med følelser og empati og udforsker ofte de mørkere aspekter af den menneskelige tilstand. Med sin introspektive sangskrivning, fortryllende stemme og indtagende tilstedeværelse på scenen gør GUNILLA sig allerede bemærket og opbygger en loyal og passioneret fanskare.

 

Mads Langelund sammensmelter rock, pop, indie, nostalgi, kærlighed og rå energi i sine velproducerede, fængende sange om små og store fortællinger, følelser og fraktioner af livets op- og nedture. Musikken bliver til i skæringspunktet mellem produktioner fra Mads Langelunds eget værelse og i samarbejde med nogle af de dygtigste producere på den danske scene. Der er plads til store synthflader, iørefaldende guitarriffs, stadiontunge trommer og smukke vokalproduktioner i Langelunds univers.

 

Tiger På Spring er eksperimenterende og gode melodier, pakket ind i et legende lydlandskab, som man kender det fra bands som f.eks. Radiohead. Det energiske party-punkband skriver ørehængere på engelsk, om fortvivlelse og håb, om konflikt og mystik. Med det omhyggeligt sammenvævede tekstunivers og melodiske signaturer, der går igen på tværs af sangene, får helheden en større konceptuel og åndelig autoritet. Gennem delvis improvisation og en tæt kontakt med publikum, bliver koncertoplevelsen forbindelsen mellem den opdagelsesrejsende og faren, der lurer i junglen.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling