Spiller på Teltscenen fredag D. 26. maj kl 14:40

Safri Duo

Ingen kunne på forhånd have forudset gennemslagskraften, da to af landets højt estimerede klassiske musikere sprang ud som perkussive popmusikere i Safri Duo bevæbnet til tænderne med slagtøj af alle slags. Kort efter Safri Duo i 2000 slog ind på en mere pop-, trance- og technoorienteret sti, fik de et verdensgennembrud med sangen ’Played-A-Live (The Bongo Song)’, som gik Top 10 i de fleste europæiske lande og solgte til platin i Tyskland, Schweiz, Holland, Belgien og Norge samt herhjemme, hvor den sågar solgte til seks-dobbelt platin.

Siden fulgte flere store internationale hits med sange som ’Samb-Adagio’, ’Sweet Freedom’ og ’All The People In The World’. Et halvt dusin store hits og to albums med globale salgstal i millionklassen senere havde de to percussionister, komponister og programmører Uffe Savery og Morten Friis taget dance- og klubmiljøerne med storm og ændret den tidlige EDM.

Duoens to albums, ’Episode II’ og ’Safri Duo 3.0’, gjorde duoen til det dengang internationalt bedst sælgende danske navn efter Aqua. Hitsene er udødeliggjort og på Jelling Musikfestival 2023 bliver de vakt til live igen – med uformindsket evne til at gå direkte i danseskoene.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling