Spiller på Store Scene søndag D. 28. maj kl 15:15

Shakin’ Stevens

Den enestående, platinsælgende Shakin’ Stevens vender endelig tilbage til Danmark for første gang i ti år for at toppe Jelling Musikfestival-plakaten 28. maj 2023.

Shakin’ Stevens har sømløst blandet country, rock og rock’n’roll til sin egen unikke musikalske genre siden 1960’erne. I 1980’erne udgav Shakin’ Stevens nogle af sine største hits, såsom ’You Drive Me Crazy’, ’This Ole House’ og ’Oh Julie’, der gjorde ham til årtiets bedst sælgende singleartist i Storbritannien.

Shakin’ Steens indtager Store Scene i Jelling lige efter udgivelsen af hans nye album ’Re-Set’, der bygger nye eventyrlystne facetter på det anmelderroste roots-rock-prægede 2016-album ’Echoes of Our Times’.

Gennem karrieren har Stevens samarbejdet med mange verdenskendte musikere, som Roger Taylor, Albert Lee, Tony Joe White, Bonnie Tyler, Rod Argent og Hank Marvin, sammen med nogle af de dygtigste rock- og countrymusikere i England og Nashville.

Med på scenen har Shaky sit ni mand store orkester, der fremfører spændende nye arrangementer af et udvalg af hits, der blander nyere sange og et par overraskelser – der favner en imponerende variation af genrer, inkl. klassisk rock, americana, gospel, country og blues.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling