Spiller på Alfreds søndag D. 28. maj kl 19:15

Soleima

”Tror du egentligt, det er den rette vej? Er det underligt at undre sig?” lyder det på singlen ’Livet Begynder’, som i foråret udgjorde startskuddet for Soleimas nye eventyr med dansksproget musik.

Siden har sangeren og sangskriveren – med det borgerlige navn Sarah Mariegaard – udgivet sit første danske album ’Nationens Skrammer’, der er skrevet i en tid, hvor hendes liv blev sat på pause, og hun måtte erkende, at pauser er en del af rejsen. Stilstanden gav plads til transformation i alle dens afskygninger. Med albummet ’Nationens Skrammer’ har Soleima fundet en ny version af sig selv – en mere organisk, håndspillet og levende udgave – men hun har også fundet hjem i det danske sprog.

Det bliver på mange måder en transformeret Soleima, der denne gang besøger Jelling Musikfestival, som hun tidligere har gæstet i forskellige konstellationer – både solo med sine engelsksprogede r’n’b-sange og som en del af hiphop-kollektivet Flødeklinikken. Til de kommende koncerter har Soleima samlet et gennemmusikalsk orkester, der bl.a. består af musikerne Villads Tyrrestrup (Liss), Tobias Laust Hansen (Liss) og Barbro Kuypers (Barbro). Soleimas ambition med showet er, at det skal skubbe grænserne for, hvad koncertformatet kan, når det møder nogle greb fra teaterverdenen. Derudover er det vigtigt for hende at skubbe sine egne grænser for, hvad hun kan tillade sig på en scene. 

I efteråret 2022 har Soleima medvirket i DR’s ’Min Sang til Danmark’ og TV2’s ’Toppen af Poppen’, hvor hun tryllebandt deltagere og seere med sin særegne vokal og ærlige fortolkninger.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling