Spiller på Alfreds lørdag D. 27. maj kl 14:05

Tak Rock præsenterer: Sorthandsk

SortHandsk bøjer og genrenedbryder rock, hiphop og hård metal i en blanding, vi alt for sjældent har set i Danmark. Det hårdtslående udtryk er bundet op omkring rapperen Marwans skarpe flow og grænsesøgende lyrik, der tordner mod den indre fascist. Tidligere har SortHandsk imponeret på Copenhell og Smukfest.

Fredag d. 17. september 2021 udgav SortHandsk deres debutalbum ’SortHandsk’. 

Albummet er kulminationen på en række af singleudgivelser, der har sat et markant aftryk på den danske rockscene. SortHandsk bringer nemlig noget nyt til bordet. Dels opererer trioen indenfor rapmetal, der ikke er og har været repræsenteret tilstrækkeligt på den danske musikscene, men også det lyriske univers og bandets mission om fokus på menneskelig tilstedeværelse og nærvær, giver genlyd i et unuanceret musiklandskab.

Albummet rummer 11 fantastiske numre, der hver demonstrerer bandets overlegne musikalske kvalitet, kombineret med en vilje og power om at trænge igennem til lytteren. Hvad enten det er gennem anlægget eller ansigt-til-ansigt over scenekanten.

SortHandsk fuldender lineuppet til Led Lørdag, og er håndplukket takket være Tak Rock, som har udvalgt trioen blandt over 600 indstillinger fra rockfans og festivalgæster. Rapmetal-gruppen SortHandsk indskriver sig blandt The Sandmen, Kellermensch, Bersærk, Keen on Queen og Rage Again.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling