Westlife

Siden debuten i 1999 har irske Westlife tryllebundet popfans på tværs af generationer i hele verden med vokalharmonier, glimt i øjet og et massivt hitkatalog. 14 gange har en Westlife-sang ligget nummer 1 på den engelske hitliste - en præstation kun overgået af The Beatles og Elvis Presley. ’When You’re Looking Like That’, ‘World Of Our Own’ og ‘If I Let You Go’ fylder fortsat stadions over hele kloden. Til maj giver Westlife årets eneste koncert på dansk grund på Jelling Musikfestival, som en del af deres Wild Dreams Tour, der begyndte i 2022 med bl.a. en udsolgt koncert på Wembley Stadium. 

Westlifes sejrsgang har kastet flere imponerende rekorder af sig. Bandet har solgt 55 millioner albums verden over, og er dermed den gruppe i Storbritannien, der har solgt flest albums i det 21. århundrede. Gruppens syv første singler gik alle direkte ind som nummer 1 på den engelske singlehitliste – en bedrift, som intet andet band før eller siden har formået.

Siden comebacket i 2018 - efter seks års pause fra musikscenen - har de fire medlemmer holdt sig varme med nye albums. Blandt andet i samarbejde med Ed Sheeran, der er erklæret fan og ofte har et Westlife-nummer på sætlisten til sine egne show. På albummet ’Spectrum’, der gik nummer 1 både England og Irland, var Ed Sheeran med til at skrive førstesinglen ’Hello My Love’. Senest har Westlife udgivet albummet ’Wild Dreams’ fra 2021, der ligeledes ramte toppen af albumcharten i UK.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling