Spiller på Campscenen UJNFOR lørdag D. 27. maj kl 20:00

Julius Sylvest

Julius Sylvest er DJ, musikproducer og percussionist med et globalt perspektiv og nysgerrighed på musikalske samarbejder og eksperimentering.

Hans professionelle karriere begyndte som march-trommeslager i Tivoli-garden, og den disciplin han har over sine trommestikker kan høres i hans løsslupne, men alligevel meget kontrollerede spil.

Når Julius Sylvest optræder, bliver global bass blandet med et væld af andre stilarter og genrer, bl.a. cumbia og tropical bass med hans eget præg. Det er musik der ikke kan stoppes, musik der kan fortsætte i det uendelige, og musik der kan bringe folk i en trance.

Julius Sylvest blev udvalgt som første danske deltager til Red Bull Music Academy, og siden har han som producer været med til at producere musik for navne som Buraka Som Sistema, Copia Doble Systema samt for Indiens største DJ: ‘Nucleya’. Han har også opvarmet for Major Lazer flere gange, og remixet for prominente navne som Bomba Estéreo og Blondie. Han har spillet over hele kloden - fra Rusland til Rio, og hjemme i Danmark til Roskilde Festival.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling