Spiller på Campscenen UJNFOR torsdag D. 25. maj kl 21:00

Karlo

Karlo leverer stærke, engelsksprogede sange og melodier, som du vil have på hovedet mange dage efter hans show.

Med musik der centrerer sig omkring det poppede univers, drager Karlo (Peter Krogh) og hans producer (Jakob Hvid) også inspiration fra genrer som hiphop og rnb. Sammen skaber de musik, som kan sættes på, hvis du cruiser langs stranden, varmer op til fredag aften eller har brug for tid til reflektion. Men genre-fusionerne er ikke det første I vil bide mærke i, når musikken fylder det varme lokale ud i alle hjørner og Karlo indtager scenen med sit liveband. Karlo leverer nemlig en ørehængende og stærk vokal, som skinner igennem på alle sine numre.

Karlo er født i Odder, men har tilbragt størstedelen af sit liv i Aarhus, og har altid udfoldet sig gennem musik, og at optræde live er derfor slet ikke fremmed for den 23-årige aarhusianer. Det seneste års tid har ambitionerne og motivationen vokset, og efter intensivt arbejde i studiet, så er Peter Krogh klar til at præsentere Karlo og sin musik til verdenen.

Karlo vil bruge sin platform til at tale ind i den danske ungdom, og give dem en stemme de kan relatere til. Med musikken skriver Karlo derfor personlige tekster, som berører emner, som mange selv har oplevet på egen krop og sjæl.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling