Spiller på Kunstvæg torsdag D. 25. maj kl 16:00

Kunstvæg

Besøg vores kunstvæg, hvor tre billedkunstnere med vidt forskellige baggrunde indbyder til en kunstpause med værker, der hver især italesætter mental trivsel og hvordan, vi som enkeltpersoner og fællesskab har det godt.

Phuc Van Dang er født i Vietnam og kom til Danmark i 1981.

Phuc Van Dang udforsker temaer som identitet, tilhørsforhold, menneskelig natur og socialt engagement, og som kulturel facilitator skaber han nye forbindelser mellem kunst, design og kultur.

I en proces over flere år har Phuc Van Dang arbejdet med at mestre den sorte streg, og han bruger kun sort maling i sine vægmalerier og mindre værker. Det begrænsede farvevalg er imidlertid ikke en reduktion, men nærmere en intensivering. Hans værker er en fusion af streetart, maleri og design, og han skildrer menneskelige forhold, følelser og natur gennem visuelle fabler i en balance mellem det abstrakte og det genkendelige.

Phuc har udstillet i New York, Saigon, Barcelona, Tokyo og flere steder i Danmark.

I Jelling vil han lave sit værk live torsdag d. 25. maj

Freja Kronholm Pape Andersens værker beskæftiger sig med krop, psyke og samfundsproblematikker. Hun er 21 år gammel og går på billedkunstuddannelsen BGK i Vejle og har tidligere studeret på Aarhus Kunstakademi.

Freja arbejder med konceptkunst, og har derfor et større fokus på tanken og ideén fremfor det håndværksmæssige og tekniske. Som kunstner arbejder hun med forskellige medier som foto, metal, tegning, maling og tekstil.
På Jelling Musikfestival udstiller hun en fotoserie, der tager kroppen under lup og kærlig behandling.

Daniel Hoff er konferencier på festivalens scene Tribunen, og derudover blandt meget andet influencer og komiker. Han er oprindeligt uddannet grafisk designer, og på Jelling Musikfestival springer han nu ud som billedkunstner. 

I de senere år har Daniel åbent og ærligt talt om svære perioder og skift i sit liv i dokumentarserier og i sin egen podcast Hoffe. Disse tematikker vil han sætte i spil i sit kunstværk.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling