Tilmelding til Quasar Live

Foto: The Cosmic Supply Co.

Deadline for tilmelding er i år søndag d. 20. August.

Vi udvælger blandt alle de tilmeldte, 16 artister som skal spille Quasar Live ved en showcase i november og 1 showcase i januar for et dommerpanel. Herefter udvælger vi 4 finalister, som får lov til at optræde på Jelling Musikfestival. Du kan læse mere om forløbet her: 

Udvælgelsen af de 16 deltagere foretages af en lille jury bestående af branchepersoner.

For at vi kan udvælge hvem der skal deltage i Quasar Live, skal du uploade en lydfil (mp3 eller mp4) og eventuelt et link til en video på youtube eller til din hjemmeside, facebook eller lignende. 

Ved at tilmelde dig Quasar accepterer du at Jeres materiale bliver vist på vores hjemmeside og på facebook.

Der er deadline søndag d. 20. August og alle tilmeldte får direkte besked via mail ca. 14. dage efter, om de er blevet udvalgt.

Vi udvælger og støtter primært unge bands og musikere fra Region Syddanmark, men har ingen konkrete krav til alder eller genre og har også samarbejde med spillestederne lige uden for vores virkeområde.

Du modtager en bekræftelse på tilmeldingen i din webbrowser. Har du problemer med tilmeldingsformularen, så prøv at skifte web-browser. Fortsætter problemet, så send en mail til jacob@jellingmusikfestival.dk og beskriv problemet. 

Band

Kort beskrivelse som vises i oversigten på hjemmesiden. Max 140 karakterer. Inspiration: Hvordan lyder Jeres musik? Hvad vil I gerne have at besøgende på hjemmesiden skal vide om Jer som det første? Forsøg at sælge Jer selv på få linjer.
Her kan I give os den lidt længere historie om Jeres musik og band. Fortæl eventuelt om Jeres højdepunkter, udgivelser eller anmeldelser fra diverse medier.

Kontaktperson

-

Video

Link 1
Link 2
Jeg er med tilmeldingen indforstået med, at det uploadede materiale er tilgængeligt og bruges på Jelling Musikfestivals hjemmeside, facebook og Instagram til markedsføring af Quasar. Accepten kan til enhver tid skriftligt trækkes tilbage.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling