Tilmeldte bands 2023-24

Foto: The Cosmic Supply Co.

 

Se hvem der har tilmeldt sig Quasar i 2023. 

 

TERRASSE
TERRASSEs musik omhandler det at være ung og alt hvad det indebærer. Det blandet med funky rytmer og et godt groove giver en fed energi.
KAISER
KAISER er et band, der prøver at forene SoMe, musik og det vildeste sceneshow til en helhed. Vi spiller elektro-rock med rap-elementer.
genskaer

genskaer er lyden af sene sommernætter, udlængsel/nærvær. sammen skaber duoen en ny lyd og et tekstunivers spækket med rå sårbarhed og power

Liva Langelund
Liva, ny dansk R&B singer/songwriter fra Sønderjylland, inspireret af britisk urban scene og Jorja Smith. Moden vokal deler egne historier.
Nikolaj Storebjerg
Nikolaj Storebjerg er en ung sanger og sangskrive, som synger om det de fleste kender til: kærlighed, tanker og livets mange facetter.
KORNMOD
KORNMOD er den blandingen af de danske 80’ere og lyden af 20’erne. Det er ærlig dansksproget rock der besynger livet, håbet og kærligheden
DOTTIR

DOTTIR åbner op om sit liv gennem personlige og konfronterende tekster, der er relaterbare og italesætter tabuer

Laura Bugtrup
Laura Bugtrup udfolder sig i indiefolk-universet med tankefulde tekster i en observation af verden og menneskerne deri.
Pharaoh
Pharaoh har en soul-poppet lyd med hverdagsfilosofiske tekster, et poppet groove, r’n’b inspirerede akkorder og en udtryksfuld vokal.
the ta ta's
"the ta ta's" er et kollektiv, der fusionerer bedroom pop og indie. De tager en med på rejser gennem længsler, minder og nostalgi.
Francis
Francis en uafhængig, selvlært, producerende og optrædende konstellation. Lyden skabes på én primær filosofi. Lyder det godt, så er det godt
Fed og Lille Philip
Fed og Lille Philip består af to unge rappere fra Kolding. Fed’s mål med musikken er at samle folk og skabe en fest.
LIGHTS
LIGHTS er et pop-rock band med en ny dansk lyd, der udtrykkes ved en nærværende performance. Sammen indtager de scenerne i et nyt univers.
Silver Screen
Tandløst, taktløst og turbulent. Silver Screen leverer høj energi samt en forvrænget lyd og præsenterer deres fortolkning af post-punk.
Kaizer
I Aarhusianske Kaizer finder man det skærende møde mellem fandenivoldsk punk-energi og storladen elektropop.
Jonas Peder Band
Mangfoldig rock/pop, krydret med underfundige tekster og et old school udtryk. Jonas Peder band skal dog ikke beskrives - det skal opleves.
Hollow Birds
Hollow Birds spiller mørk rock med et filmisk og atmosfærisk lydunivers, der spænder mellem støjende udbrud og drømmende melankoli.
HANNI
Hanni er singer-songwriter med et tvist. Musikken kredser om det gode guitarspil og et tekstunivers der er simpelt, sårbart og ærligt.
Shred
Shred spiller Hard Rock med et lille tvist af Heavy Metal. Det er god energi, fede riffs og tunge trommer.
MEMO
MEMO er et ungt alternativt pop band som afspejler deres unge følelesesdrevet musik i genre som jazz, rn’b og rock.
J/SP/R
....er Jesper Gloor m. Band. Et nyt dansk band der spiller primært dansk originalt, folkeligt, rocket, og poppet menneskemusik
Glasgriber
Glasgriber spiller ørehængende popperler med reflekterende danske tekster. Energisk musik der animere til syng-med og luftguitar.
ABSURD
Sange om ungdommen og alt hvad der følger med, som en intens energiudladning af dansksproget rock og pop spillet med nerve og nærvær.
Johnas-K

Johnas-K rapper om identitet, selverkendelse og om, at kunne tage lidt pis på sig selv og tilværelsen.

Lonia Kersti
Lonia Kersti oplever at publikum er helt med, når hun præsenterer sin musik. Spørger man til musikgenren, så svarer hun, tja, hvad synes du?
UDKAST
UDKAST er følelsen af frihed. Det er en impulsiv kreativitet, der er energisk, hvor det handler om at turde give slip og flyde med musikken.
PHAVOUR
Med drømmen om at sætte sit præg på den danske musikscene, skaber PHAVOUR unikke og originale kompositioner, der rør sig i genren pop/rock.
Mica Lizio
Mica Lizio serverer et pop-rocket lydbillede med en ''stank'' af soul, der vinkler og farvelægger den ellers monotone hverdag.
JUNA
Elektronisk poptrio, der smelter det organiske og digitale sammen. Det kunne minde lidt om Phlake på LSD på en pulserende natklub i Berlin.
ADVOCACY
Alt fra uortodokse taktarter til trestemmige vokalharmonier og dynamiske kompositioner, der tager lytteren med på en musikalsk rejse.
Emilie Thorsby
Hendes musik beskrives bedst som anderledes dream pop, med et lille tvist af elektronisk, Drømmende og fangende med en unik lyd.
SLOEVSIND
SLOEVSIND (sløvsind) - dansk hardcore der sætter ord på de mørke afkroge af menneskets sind.
Elle Ace
Vi er et søskendepar, som elsker at lave musik sammen i vores lille kælder. Vores musik er primært indie / alternative med en hint a pop.
HVALP
Sangene har et sigende billedsprog og, det på overfladen, lette budskab, gemmer på mange farver og nuancer når man dykker ned i det.
SISMO
Med både lyde og følelser, som definerede 60’ernes blues, rock & soul, bringer han det tilbage, som ellers har været glemt i tiden.
Steffen Schulz
Sønderjysk pop/singer/songwriter der skriver sange om hverdagen på både rigsdansk og sønderjysk dialekt.
Viktor Rosenberg
Viktor Rosenberg blander lyden af kommerciel pop og elementer af deep house og house. Viktor formår at skabe en tidløs og frisk lyd.
South of Limbo
South of Limbo er at nedbryde hverdagens kedelige monotoni.
Craveyard
Metalbandet, Craveyard, er et fuck you til en poleret tid, hvor vi konstant bliver bedt om at tage stilling og spejle os i det perfekte!
TERRÆN
Organisk rock der bestræber sig på at skabe mere energi end vi forbruger i et lydlandskab af alternativ rock og melankolske toner.
Robert Dueholm Trio
Robert Dueholm er en sangskriver med noget på hjerte. Med EP’en “Stykker af mig selv” tages det første skridt ud i verden som solo-artist.
Baghånd
baghånd er et alternativt rockband, som kaster lyden af en livekoncert lige i nakken på dig.
Kærlighedsproletaren
Musikken er dansksproget kærlighedspop med 80'er vibes, der dykker ind i et tekstunivers, hvor der er masser af nerve direkte fra sjælen.
Nima Rezai

Nima Rezai, er en dansk hiphop stjerne med kurdiske rødder. Med blødende passion for musikken indtager han den danske livescene.

JANNIK
JANNIK er kendt for hans imponerende live performances, hvor han giver den gas med hans kraftfulde stemme og sin akustiske guitar.
Rayne Waters
Rayne Waters er hårdtslående dansksproget synth-rock/pop med catchy melodier, tunge basgange samt et lydunivers som intet andet i Danmark.
Among Phantoms

Et hårdt energisk udtryk, der stadig efterlader lytteren med en catchy melodi og ikke mindst en vild lyst til bevæge sig!

Deep Sea Low Tide
Dynamiske lydbølger fra havets dyb. En musikalsk kombination af det larmende og rå, og det melodiøse og skrøbelige
Sunset River
Sunset River er et upcoming band inden for pop-rock, syre-, og bluesgenren. Med en del koncerter i bagagen, er vi klar til at give endnu én.
Thoughtfool
Thoughtfool har kogt indie rock på vores alles fælles usikkerheder og resultatet er sange, der tillader det tunge og omfavner lytteren.
Lamwoc
Lamwoc er et singer-songwriter projekt, som har kant og er råt, men samtidig bevarer de gode ørefængende melodier og meningsfulde tekster.
Quantum Solaris
Quantum Solaris fra Sønderborg er din nye leverandør af Groovy Dødsmetal. Musikken er Tung, Melodisk og groovy som bare fanden!
FREKVENT
Hard-rock med metal og prog elementer, der leveres med energi og attitude! Forvent melodisk guitar baseret musik med tyngde og dynamik!
Sogard
Sogard er en Power-Trio med rødderne plantet i rocken fra den gyldne æra af musik. Nemlig, 70’erne.
SMETANA
Min lyd består af dybe tekster, hårde beats, varme flows og god energi.
Von Quar
Univers af synths, energiske trommer og højtråbende fodbold vokaler. trancer af elektroniske rave kroge, samt med et sidespark fra punken.
AVIYA
AVIYA er et af DK's nyeste rockbands. Med god energi og masser af hooks så indtager bandet scenen med storm!
Emil Bror
Emil Bror er en energisk og glamourøs artist, der altid insisterer på publikummets opmærksomhed når ham os hans band indtager scenen.
Denana
Denana er en upcoming singer/songwriter. Hende og hendes band spiller engelsksproget POP-musik med toner af rock, country og folk.
FACE MONDAY

Melodisk rock med rødder i 70'er og 80'ernes rockscene, kombineret med inspiration fra nyere rockbands.

Glimtvis
GLIMTVIS bevæger sig i grænselandet mellem skamløs pop, ærlig country og rockens upolerede stemme, og fortæller sårbare historier om livet

 

 

 

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling