Quasars finalister fremviser talentet på SPOT23

1. maj 2023

Få en lækker musikalsk forsmag på de fire finalister fra Quasar på dette års SPOT Festival.

Når SPOT-festivalen løber af stablen den første weekend i maj i knap 70 kilometer nordøstlig fugleflugtslinje fra Jelling Musikfestival, er det traditionen tro med spotlightet fokuseret på nye musikalske trends og morgendagens stjerner. Inviteret med ind i rampelyset på den aarhusianske talentlagsfestival er de fire finalister fra Quasar.

Quasar er et musikalsk talentprogram drevet af Jelling Musikfestival i samarbejde med regionale spillesteder i Syddanmark. Forløbets 16 udvalgte bands indgår i et forløb med coaching, mentorordninger, sparring og koncerter med det formål at bidrage med værktøjer, så de lokale, talentfulde upcoming kunstnere kan bygge videre på deres drømme og mål i musikbranchen.

Projektleder på Quasar, Jacob Kromann-Gallop, er begejstret over muligheden for, at de fire finalister kan optræde på SPOT23:

”Vi er rigtigt glade for, at SPOT har givet os en platform, hvorfra vi kan vise det bedste fra vores område frem. Det er ikke altid let at være et upcoming band fra provinsen, eller bare lige uden for centrum af store musikmetropoler som København for den sags skyld, og derfor kan det have stor betydning for vores rigtigt dygtige lokale artister at få vist sig selv frem et sted som SPOT.” 

De dygtige lokale artister fra Quasar, som skal vise sig frem på SPOT, er:

BÆNCH - Den unge, post-punkede rockgruppe bevæger sig i grænselandet mellem post-rock og melankolsk indie. Igennem musikken og deres grænsesøgende lyrik lukker de dig ind i en intens atmosfære præget af en vovet og kompromisløs energi.

GUNILLA - Med sin introspektive sangskrivning, fortryllende stemme og indtagende tilstedeværelse på scenen præsenterer GUNILLA dig for dybt personlige sange, der er fyldt med følelser og empati og ofte udforsker de mørke aspekter af den menneskelige tilstand.

Mads Langelund - Der er plads til store synthflader, iørefaldende guitarriffs, stadiontunge trommer og smukke vokalproduktioner, når Mads Langelund spiller sine sange om små og store fortællinger, følelser og fraktioner af livets op- og nedture.

Tiger På Spring - Det energiske party-punkband skriver ørehængere på engelsk om fortvivlelse og håb. Om konflikt og mystik. Gennem delvis improvisation og en tæt kontakt med publikum, bliver koncertoplevelsen forbindelsen mellem den opdagelsesrejsende og faren, der lurer i junglen.

Hvis du er interesseret i at kunne synge med på et omkvæd eller to, når Quasars finale skydes i gang d. 25. maj, så mød op i den Rå Hal lørdag d. 6. maj i tidsrummet 15.00 til 00.00. 

Scenen ligger blot et stenkast fra SPOT-festivalens centrum ved Godsbanerne i Århus. Koncerterne er gratis, og du vil i løbet af lineuppets 12 koncerter også kunne nyde musik fra talentprogrammerne MudMusic fra Fyn og Popkorn Nordic fra Sjælland og Skåne.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling